Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantoflem w łeb

brak pracy

Polecane posty

Gość pantoflem w łeb..
ogólnie jest syf. Jest to pzrerażające

Gość Pelen wzwod banana
Więc teraz może zrozumiesz a może już to wiesz że pry wyborze partnera życiowego nie można określać go kategoriami wykształcenia. Bo co to jest dyplom? Byle rezolutna małpa czita bygo zrolowala w środek nabila ziolem i spaliła tyle jest warte

Gość pantoflem w łeb..
no akurat wybór partnera mam już za sobą i nie kierowałam się dyplomem

Gość krata wiezienna ozzy ozborna
Szukaj do upadłego albo zagranicąA nue xxes Uczyć srodpwiska w szkole głodne wiedzy dzieci?

Gość pantoflem w łeb..
nie mam przygotowania pedagogicznego i nie mam kasy żeby je zrobic. Zapisałam się do policealnej szkoły zaocznej żeby zrobić chociaż technika bhp.

Gość pantoflem w łeb..
dziś wysłałam trzy cv, ile to jeszcze potrwa. Już mnie nic nie cieszy, nie mam peiniędzy

Gość 32321321321
"ale dla nich moje cv to biała czysta kartka. Praktyki to przecież nie jest praca." należało zatem spytac, na co cię zaprosili w ogóle na rozmowę? Ja kończylam studia 10 lat temu, wysłałąm ponad 1000 cv w ciągy paru lat, dwa zaproszenia na rozmowę, wtedy były jeszcze duzo gorzej, nic nie znalazałam, teraz zajmuje się dzieckiem

Gość pantoflem w łeb..
no ja nie mam kasy, musze zarabiać. Opiekuje się dzieckiem kilka h w tygodniu, korepetycje i inne dorywcze prace

Gość czarnulllkaaa1
ile masz lat? czy jesteś kobietą? jeżeli tak to szukaj pracy w państwowych instytucjach albo korporacjach. NIE MASZ SZANS na pracy w średnich i małych firmach bo każdy bedize się bał że zaraz zajdziesz w ciąże - niesttey wiele kobiet bierze wtedy zaraz zwolnienie, a to jest MEGA obciążenie dla firmy. Przeczytaj sobie to: http://www.kamilcebulski.pl/zajdziesz-w-ciaze-jestes-zbedna/ Smutne ale prawdizwe. Powodzenia

Gość pantoflem w łeb..
szukam głownie w panstwowych istytuacjach, inspekoraty, urzedy, uczelnie, instytuty, szkoly itd. Wysylam takze do firm, przedsiebiorstw, magazynów, sklepów

Gość pantoflem w łeb..
lat mam 25, jestem kobieta

Gość ona ona ona ona ona
a ja mam 34 lata pracuje w banku za 1200 zl od bardzo dawna szukam innej pracy i nic :( jestem zalamana nie wiem juz co robic szukam jakiejkolwiek pracy byle lepiej platnej chyba milion cv juz wyslalam autorko rozumiem Cie ja juz nie mam sily :(

Gość pantoflem w łeb..
zróbmy jakiś ogólny bunt, wyjdzmy na ulice, to jest nienormalne!

Gość ona ona ona ona ona
no niedlugo to chyba dojdzie do jakiejs rewolucji ludzie juz na chleb nawet nie maja nie mowiac o rachunkach

Gość pantoflem w łeb..
ja nie wiem już gdzie szukać,mam takiego doła...