Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Otwieram kafe a tu...

Polecane posty

....a tu koniec świata, seks, pieniądze, dziiwki i jak zwykle zero polotu i finezji. Witam Was kochani!

To czemu nie siedzisz właśnie w Pirenejach??? Może uda Ci się przetrwać ten nieunikniony armageddon!

w Pirenejach? chyba w andach? Ja nie chce przetrwac, wrecz przeicwnie, jutro rano wchodze do trumny i czekam na pierdolamento.

W Pirenejach jest jakaś wioska , która podobno jako jedyna przetrwa koniec świata. Ja nie wierzę w te herezje niestety więc pocieszam Cię-to jeszcze nie teraz;)

Jezeli konca nie bedzie to zaczne hodować takie ryby z lampkami na glowie :classic_cool: tylko nie wiem jak one sie nazywaja :O

Ale mi sie nic nie chce...już mam świąteczny urlop:) Tyle sprzątania i przygotowań w domu a ja mam lenia jak nigdy....

Jak byłam mała to mi sie zawsze marzyło ze jak bede miała 30 lat to bede nosiła futra z norek, bede miała 3 agresywne rottwailery ktore beda słuchac tylko mnie bo bede je biła pejczem i ze bede famme-fatale 5 krotnie owdowiała i bede miała w domu takie schody a przy nich na scianie zdjecia wszystkich zmarlych mezow :classic_cool: i akwarium z najpotowrniejszymi gatunkami

Gdy ja byłam mała zawsze byłam byłam przekonana o tym, że dokonam wielkich rzeczy. Niczego nie dokonałam...więc radzę Ci zapomnieć o tych rybkach :P

A teraz mam 26 lat...(prawie), mam męża, dom, normalne życie i wcale nie marzy mi się nic wielkiego :D Dojrzeć czas.

Ja mam troche mniej :classic_cool: Ale i tak czasem jeszcze sobie marze o rotwailerach i sciana ze zdjeciami mezow :classic_cool:

Trutka...w kapuście? Może być w bigosie. Upozorowany wypadek (odciąć hamulce w samochodzie). Płatny morderca....

albo jak juz bede bogata to sobie powiesze taki wielki zabytkowy zyrandol 300 kilowy :classic_cool: i Przypadkowo spadnie na meza :classic_cool:

oczywiscie, dopilnuje wszystkich formalnosci, a potem przed 2 tygodnie bede w zalobie, tak na pokaz i wyjde ponownei za maz.

Oczywiscie, co by nie mówili ze bezpłodna :classic_cool: I bede chodziła co niedziele do kosciola, tez na pokaz. I tak mi zleci do 60 a potem spierdalam na Polinezje :classic_cool:

Gość baron esterhasy
potajemnie zapłodnię prawatywę nasieniem węgorza elektycznego, żeby jej dzieci miały stałe zasilanie dla swoich kompów :classic_cool:

Po 60 to sie dopiero zycie zaczyna :classic_cool: Ja nei bede po 60 robic na drutach, wrecz przeciwnie, bede chodzila po klubach nocnych z wnuczkami :classic_cool:

Ehhh...a ja bym chciała po 60-tce być taką babcią o jakiej marzy każdy wnuczek. Ze schowanymi cukierkami między pościelą w szafie, z drobnymi na lizaka w fartuszku..tak żeby co wieczór chciały żebym im opowiadała ciekawe historie ze swojego wspaniałego zycia pełnego przygód i ekscesów :) Żeby mówiły, że jestem super!:D A coś czuję, że wylatałam się już po klubach w swoim życiu ;) i kiedyś za to zapłacę bolącymi korzonkami hehe