Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jutro koniec świata, ostatnia szansa zdobyć serce Fiku

Polecane posty

Gość
Nie dla reliktu, który nie nadąży za postępem samicy. x to nie relikt trochę przyśpieszy :P

cafe rozmaitości ja sądziłam ze fiku to laska, halo! tez tak myslalem, a okazalo sie, ze ani ladna, ani madra, ani nawet sympatyczna. Nic dziwnego, ze bezskutecznie szuka faceta na forum

PPL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:****************************, moja ulubiona kafeteryjna osóbka :)

Gość cafe rozmaitości
ooo.... kolejne rozczarowanie na kafe... a miało być tak pięknie.... Ty! to po co ci taki gad na Sylwestra? coś kręcisz Samuelu...

Gość IMO12404
*iftar "to nie relikt trochę przyśpieszy" ­ Relikt staje się przestarzały, gdyż jego wartości są niezmienne, tudzież niewystarczająco konkurencyjne z nowym obiektem postępu. ;)

a z sylwestrem chcialem pokazac jakie prowokacje ona zaklada, najpierw szuka chlopa a jak konkretna propozycja pada to wymieka ale szkoda na nia czasu. Dobranoc

ta piekna dupeczka nos jak bokser, broda szpiczasta, wielka trójkatna glowa, wrzucilbym foty, ale nie jestem cham

Samuelu a skąd pewność że foty które ty wstawisz będą odzwierciedlały prawdę?? I skąd pewność że akurat autentyczne foty fiku masz?? :D Ile to znależć kogoś fotki w sieci i wysłać jako swoje??

Gość
IMO ­ Esencja określa substancję lub ideę, w sensie spotykanym w idealizmie platońskim. Jest stała, niezmienna, wieczna i obecna w każdym z możliwych światów. W klasycznym humanizmie istnieje koncepcja esencjalistyczna człowieka, to znaczy, istnieje przekonanie, że natura ludzka jest odwieczna i niezmienna. Ten element humanizmu był krytykowany przez Marksa i Nietzschego. ­ dobranocka...

Gość cafe rozmaitości
Pavlo, Ty cholero, mam nadzieję, że ty dajesz swoje! :-)

Gość IMO12404
Iftarko - problem w tym, że w filozofii XXI wieku bardziej się liczy skorupa niż esencja. ;) 🖐️

Ja jeszcze nikomu swoich nie dawałem :P Dwóm osobom dałem namiary na swojego facebooka i tylko tyle :P

Gość cafe rozmaitości
haha, to ja jestem jedna z dwóch :-) ale dzisiaj robię wiochę na pomaranczowo :-)

to może powrócimy do zdobywania fiku mikuuu, bo toż to koniec się zbliża i do dużymi krokami :D:D:D

Gość Samuel @ do ciebie
🖐️

Gość cafe rozmaitości
no ale warto czy nie warto?

Gość cafe rozmaitości
wysłałam :-) (włącz myślenie bo Cię palnę :-) )

Włączyłęm tyle że z 2 osób które mają moje fb na cafe 1 wysłała mi zaproszenie a druga nie stąd pytanie w celu idendyfikacji :P Trzeba było napisać że linijkę zaraz weźmiesz to odrazu bym skojarzył :P

Gość IMO12404
Samuelo - idź na całość! A może nie będzie Zonka. :P

Gość cafe rozmaitości
uff! zacziaił! trzeba było... trzeba było... trzeba było mówić, że dałeś namiary dwóm super- laskom to zaraz bym krzyczała, że to ja!