Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania233333333

Który kot ładniejszy?

Polecane posty

Gość Ania233333333
Gość gddsds
a ja bym wziela takiego kotka ze schroniska, ktory nawet juz nie wierzy w to, ze ktos go moze pokochac i wziąć. o, tak ci powiem. Takiego trzeba brać, a nie tego nachuchanego, slisznusiego, bo jemu sie juz zycie niejako udalo.. a ten ze schroniska ? pomysl !

Gość o jacie piernicze
ten drugi.

Gość Ania233333333
Może masz racje... Ale jakoś sie zauroczyłam w tym ragdoll szczególnie jest takie piekny...

Gość Ania233333333
ten drugi mowicie? tez mi sie podoba bardzo ...

Miałam kiedyś syjamkę i maine coone'a, teraz mam trzy dachowce, każdy z adopcji. Jeden z domu tymczasowego, dwa wzięłam z ulicy. I żaden kot z hodowli nie dał mi tyle miłości, co te koty, którym uratowałam życie. Bardzo je kocham. :) Niezależnie od wyboru, życzę Ci dużo kociej miłości! ;)

Gość Ania233333333
ja juz przygarnełam jednego kotka i mieszka w moim domu rodzinnym z rodzicami...A teraz mysle jakiego wziac do siebie do mieszkania.

Gość cincirdia
dachowce są super ale bierz z krótkim włosem, bo strasznie te kudły brudza mieszkanie i koty się zakłaczają

Gość celineq
jennifer- swieta prawda. Sa takie wdzieczne,moj nie odstepuje mnie na krok :)

Ja jestem teraz orędowniczką przygarniania bezdomniaków. ;) Ale uważam, że nie ma co na siłę marudzić. Weź tego, który Ci bardziej pasuje charakterologicznie. Do domu z małym dzieckiem wzięłabym ragdolla, choć bardziej podoba mi się syberyjski.

Gość cincirdia
do mnie przyszła kotka leżała na wycieraczce chora i została... w dodatku niedługo pojawiły się małe

A na kłaki polecam Ci furminator! Mam pierdzielca na tle sierści, lubię porządek, a mam koty: całego białego, czarnego z krawatem i burego, czyli cała gama kolorów i zawsze sierść któregoś byłoby widać. ;) A tak, to mam spokój. Biała kotka go nie lubi, ale ona nie lubi zabiegów pielęgnacyjnych, dwa pozostałe same pod niego wchodzą. http://www.youtube.com/watch?v=_3jg0_8MTC0

Gość yeuwyeuwy78
zaden z tych kotów mi się nie podoba, bezrasowe sa duzo ładniejsze, a do tego są za darmo i potrzebują domów.

Gość cincirdia
mnie się czarne kocurki podobają

Gość cincirdia
a moja kicia sobie leży i jednym okiem mnie obserwuje znów mi zrobi pobudke o 7

Gość fakt i akt
ja bym poszla do schroniska wziac kota. mi tez sie najbardziej podobaja dachowce, chociaz nie powiem, uwazam ze wszystkie koty sa cudne :) a z tymi persami to musi byc cos na rzeczy. kiedys od kolezanki wracalam z mokrym butem ;(

Gość yeuwyeuwy78
ja bym wzięła po prostu małe kociatko ze wsi- mnóstwo sie ich tam rodzi. a z rasowych podobają mi się ze 3 rasy, np egipski MAU, ale generalnie rasowe koty pochodzą z hodowli wsobnej- niektóre rasy powstały np z krzyzówek kotów pochodzacych z tych samych miotów, jeżeli wystapiła akurat jakaś atrakcyjna mutacja/cecha atrakcyjna na hodowców. słabsze geny, słabsze zdrowie, krótsze życie itd