Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnioski pani a

Nie dziwcie się, że żadna was nie chce. Oto dlaczego:

Polecane posty

Gość mruczek_
WHO dobry sposob na nude ale pomyslales co zrobia te biedne kobiety bez twoich rad jak tak znikniesz na dluzej?

Gość mruczek_
Jasne:) prawda ze niewiele takich osob. Na erotycznym nie ma z kim pogadac wiec w ogole dalam sobie spokoj a tu ten temat sie nie nadaje. Jakby co to ja bede podtrzymywac pamiec o tobie hihi

Gość Zuzanna Amelia & 21
Co prawda to prawda. Jak ktos spedza 24/7 w wirtualu to na real nie bedzie mial czasu a przez to bedzie sie coraz bardziej izoowal i coraz bardziej popadal we frustracje. I dotyczy to w rownym stopniu obu plci.

Gość Zuzanna Amelia & 21
I zazada pokazania cyckow jako dowodu swoich racji.

Gość zuza poka tzytzki
bo ifki tzytzków się IMO trzymo :P

Gość Zuzanna Amelia & 21
Krasnale nalezy postawic pod choinke . Tam najlepiej wygladaja.

Gość IMO12404
Pod choinką, czyli jako prezent. A skoro prezent, to zapakowany. Teraz pytanie - która z Was będzie Krasnala rozpakowywać? Czy może obie naraz? :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 21
Chcialbys....

Gość IMO12404
Zuzanno - to ja tylko wygłaszam przypuszczenia, które nasunęły mi się widząc dwie napalone samice, usilnie poszukujące Krasnala. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 21
Zaraz zaraz... jakie "usilnie" ? Wcale nie usilnie tylko tak sobie luzno rozmawiamy. Kto by nie chcial fajnego krasnala w prezencie pod choinke ? I To w opakowaniu ...

Gość IMO12404
Zuzanno - kto by nie chciał "fajnego" Krasnala? Ano większość. :P

Gość IMO12404
Iftarko - z której strony rozpoczniesz rozpakowywanie Krasnala? :P

Gość IMO12404
Iftarko - model ten, świetnie nadaje się też pod kołdrę. :P

Gość IMO12404
Iftarko - to się nazywa szczerością. :P

Gość Zuzanna Amelia & 21
Reklama dzwignia handlu.

"marudzicie na kafe całymi dniami" ­ Niemożliwe jako, że pracuję i uczę się jednocześnie. ­ "nie dbacie o siebie bo po co (nawet dla samego siebie pal licho innych)" ­ Mam w garniaku chodzić dla waszej uciechy? Bo prysznic biorę i 3 razy dziennie jak trzeba więc na pewno nie śmierdzę - nie jak wasze misiaczki po popijawie we własnym gronie. ­ "nie jesteście zaradni" ­ Jak trzeba by było wpierw być zaradnym to nikt nie miał by dziewczyny przed 35 rokiem życia. Witamy w Polsce i życzę powodzenia w szukaniu jelenia do stałego związku. Tego ostatniego XD ­ "jesteście chamscy i niezbyt ogarnięci" ­ Czyli pod tym względem nasze płcie osiągnęły równość. ­ "nie jesteście ani romantyczni, ani szarmanccy" ­ Jeszcze nie widziałem dżentelmena z dziewczyną u boku. Chamów i cwaniaczków maści różnej już tak. Dżentelmeni zwykle moga sobie herbatę zaparzyć w piątek wieczór i posłuchać jak /dama/ narzeka przez skypa na swojego - jakże nieromantycznego partnera. ­ "po prostu duże dzieci i zero odpowiedzialnosść" ­ Odpowiedzialności za co konkretnie? Za ciebie? Za was? Jakim prawem mam byc odpowiedzialny za innych? To nie KRLD (wygoogluj sobie bo i tak wiem, że nie wiesz co to oznacza). Nie pamiętam aby którakolwiek z was przejawiała jakąkolwiek troskę czy ja się mam dobrze. Korona z główki by spadła? ­ "Z kobietami nie jest lepiej, ale przynajmniej jest ich mniej" ­ To prawda. Nikt nie wymaga od was ani zaradności, ani uprzejmości w stosunku do innych. Od większości z was czuć makrelą a winą za wszystko wokół obarczacie najbliższych a jak ich nie ma w zasięgu to społeczeństwu się dostaje.

a ja tam się nie dziwię że mnie żadna nie chce. tak po prostu jest i tyle, czemu mam się przejmować rzeczami na które nie mam wpływu?

Gość Zuzanna Amelia & 21
Coz za wyznanie............

Gość kamil jgora
Darker ile liśći dostałęś w życiu?

Gość IMO12404
Tak Kamil. Wiemy. Powinien brać psychotropy. :classic_cool:

Gość kamil jgora
w każdym razie polecałbym wizytę u lekarza lub psychologa. Mi to pomogło. Fakt łatwo nie było i parę tysięcy się wydało, ale dla mnie lepsze to co mam dziś niż jęczenie na kafe jak to żadna mnie nie chce.

Gość IMO12404
Iftarko - widzę, że wizja Krasnala pod choinką Cię kusi. :P