Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona mama

mój syn sypia ze swoją dziewczyną... jak z nimi porozmawiać?

Polecane posty

Gość zawiedziona mama

Bardzo mnie to zasmuciło. Przyjechali do mnie na święta, rano pojechali do galerii a ja poszłam pościelić łóżka (mieli spać na 2 oddzoelnych) z tymże jedno nie było ruszone a pod poduszką drugiego znalazłam otwartą paczkę prezerwatyw. Mój syn ma swoje mieszkanie, pracuje czasem manwet mi pomaga materialnie nie wiem czy mam prawo coś powiedzieć ale chciałabym. Co o tym myślicie?

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaa
matka zawsze ma coś do powiedzenia.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szczególnie, że zrobili to w Twoim domu

Gość wnioski pani a
Nie uważasz że za późno trochę ? Dlaczego z nim nie porozmawiałaś o "tych sprawach " w wieku np 16-18 ?

Gość zawiedziona mama
nie spodziewałam się tego po nim... nie tak go wychowałam.

daj mu spokój, jego dziewczyna mysle ze powinno byc Ci to obojetne co robia, na rozmowy o seksie jako seksie to za puzno

Gość alecooztego
No co ty oszalalas?? Oni są dorośli i to normalne, że spią ze sobą. Jak cś im powiesz to Cie wysmieje syn, a dziewczynie bedzie glupio i juz nie bedzie nigdy chciala do Ciebie przyjechac.

Gość rozjebecie
zawiedziona mama dlaczego ci przykro??

Gość zawiedziona mama
powinni robić takie rzeczy po ślubie. Raz już go przyłapałam jak mieszkał ze mną kiedy jego poprzednia dziewczyna szła do toalety w środku novy w jego koszulce... wtedy się wyparł że niby jej się zaspało, nie chciał żeby sama w nocy wracała. Ale teraz to już na pewno.

wolałabyś żeby twój syn był samotnym prawiczkiem z kafe z małym fiutem przez którego dziewczyny uważają że nie nadaje się do ruchania

Gość rozjebecie
zawiedziona mama czym ty jestes żeby rządzić zyciem dorosłego człowieka, jakbym miał taką matkę to bym się wyniósł i nigdy do niej nie odezwał, dziwie się , że twój utrzymuje kontakt z tobą.

Gość zawiedziona mama
Nie w średniowieczu. Mówiłam o tym mojemu mężowi a on się zaczął śmiać. Moim zdaniem na wszystko powinien przyjść czas.

Gość zawiedziona mama
Moim zdaniem to jest mój obowiązek. To zawsze będzie mój syn.

Gość rozjebecie
wszyscy mają w dupie twoje zdanie i zajmij się własną dupą, bo cie oddadzą do domu opieki i nigdy ich nie zobaczysz

Gość rozjebecie
zawiedziona mama to poczuwaj się bardziej do swojego obowiazku a to bedą ostatnie swieta wspólne :)

Gość alecooztego
Juz przyszedl ten czas! Chlopak mieszka sam, zarabia i jeszcze Ci pomaga finansowo. A ty chcesz mu zwracac uwage ze sypia z dziewczyna? Ale mi porawilas humor autorko, smieje sie sama do monitora. NAwet Twoj mąż wyśmial twoje paranoje;)

Gość zawiedziona mama
ciekawe jak wy byście się zachowali... Wniosek z tego, że to kolejna kobieta z którą sypia. Przecież tak nie powinno być!!

Gość ferotypo
oj tam, oj tam, muszą sie poznać, żeby po ślubie nie było wiekszych problemów jakby sie okazało, ze nic ich nie ciągnie do łózka. Takie czasy, to nic dziwnego, ich sprawa itrudno co kolwek mu teraz mówić jak jest po fakcie i skoro jest dorosły

Gość ty moherze
seks to wspaniala rzecz i mlodzi zakochani zdrowi ludzie powinni go uprawiac jak najwiecej...o co ci chodzi kobieto seks to najnaturalniesza sprawa pod sloncem, sluby nie maja z tym nic wspolnego

Gość zawiedziona mama
ciekawe ile dziewczyn już mu się przez łóżko przewinęło.

A ja Ci powiem że bezczelne babsko z Ciebie, po co wchodziłaś w ogole do ich pokoju i ścieliłaś łóżka? Jak ma się gości to sie nie włazi do ich pokoju.

Gość alecooztego
Posluchaj sobie Radia Maryja i poogladaj telewizje TRWAM nie mysl o tych bezwstydnych grzesznikach.

Gość alecooztego
Bezczelnosc autorki to swoja drogą ... Ciekawe co syn powie jak zobaczy , ze bylas u nich w pokoju i grzebałas im tamm?? A prezerwatywy zostawilas pod poduszka??

Gość zawiedziona mama
no już nawet nie mówiąc, że to grzech...

Gość alecooztego
Czy wyrzucilas by wiecej tego nie robili? hahaha

Gość też mama, ale córy
Moja córa też sypia ze swoim narzeczonym. Jednak ja ją przygotowywałam do tego i to od dawna. Zanim poszła z facetem do łóżka znała już konsekwencje, jakie się z tym wiążą. Ona jest bardzo dojrzała, zresztą on niemniej. Mimo, że są młodzi, zdecydowali się na wszelkie testy krwi na HIV, HPV itp. Także to kwestia wcześniejszego wychowania. U nas w rodzinie nie ma tabu. Może z racji mojego wykształcenia w zakresie i anatomii i strony psychologicznej tematu. Pamiętaj, że to MY dorośli robimy z tego problem i od nas zależy, czy będziemy normalni czy zakłamani.

Gość mocne
A jest przystojny ;)?

Gość alecooztego
Autorko ale dajesz po dupie !! :D:D:D:D