Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaadupa

STUDENCI DZIENNI CZY PRACUJECIE?

Polecane posty

Gość aaadupa

I CZY TYLKO W POLSCE JEST TAK ŻE STUDENCI DZIENNI NIE PRACUJĄ?

Gość aaadupa
SZTUCZNIE ODŚWIEŻAM TEMAT W CELU UZYSKANIA MAKSYMALNEJ MOŻLIWEJ ODPOWIEDZI, CZYLI SZUKAM FUNKCJI f(x) -> max, gdzie x to ilość odpowiedzi użytkowników portalu kafeteria. Pozdrawiam.

Gość aaadupa
no kurde

Gość nheaven
Chciałabym, ale moje studia są ciężkie i nie mam kiedy :(

Gość aaadupa
und was studierst du?

Gość apaszka099
Ja na dziennych też pracowałam, od 4 roku, a na 3 robiłam praktyki... też nie miałam łatwego kierunku . Jak widać można Lepiej znaleźć jakąś pracę w trakcie studiów, potem człowiek budzi się z ręką w nocniku bo nikt nie chce go zatrudnić...dlaczego? bo brak doświadczenia. Nie liczcie w tej sytuacji na mannę z nieba. Już znam takie paniusie co do dziś szukają roboty a są już 2 lata po obronie .

Gość yukki
a ja ci napiszę jak to wygląda ze strony wykładowcy. Na pierwszym i drugim roku dzieciaki nie pracują, na 3-cim piszą licencjat. Na studiach uzupełniających wiele osób ubiega się o indywidualny tok studiów bo pracują i to nie jako barmani itp, ale w biurach, urzedach itd. Wcześniej jeżeli pracują to w weekendy raczej. Jeżeli chce się mieć dobre stopnie to trudno pogodzić pracę i obowiązkowe zajęcia tj ćwiczenia i konwersatoria, laboratoria, lektoraty

Gość aaadupa
ja jestem na drugim roku, ale nie jestem dzieciakiem bo mam już 23 lata, studiuję Ekonomię, więc kierunek który kończy dużo osób. nie pracuje, chociaż może mógłbym. obecnie mam w tygodniu ok. 21 godzin zajęć. mam dobre oceny, ale niestety nie udało mi się w tym rokju dostać stypendium. trochę mi glupio że mam tyle lat i nie pracuje

Gość lulunarlene25
ja studiowałam na politechnice i przez pierwszy rok musiałam ostro ryć, żeby w ogóle się utrzymać. kolejne 2 lata żeby miec w miarę dobre stopnie. jakbym miała pracować, to bym wyleciała na bank.

Ja pracowałam na dziennych jako opiekunka. Byłam zatrudniona przez serwis dla niań: http://babyandcare.pl/pl/dla-opiekunek. Uwielbiam dzieciaki więc nie miałam najmniejszych problemów z taką pracą. Oprócz tego wyjeżdżałam na wakacje za granice. Część moich znajomych pracowała w pubach i sklepach odzieżowych.