Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z sasetką

czy 14 latka może iść do ginekologa?

Polecane posty

Gość problem z sasetką

boli mnie sasetka, mam 14 lat, w zeszlym roku dostałam pierwszego okresu i od tamtej pory mam tak co miesiac. Okres bardzo boli i jest gęsty i duży przez 6 dni. Teraz okres miałam 2 tygodnie temu a teraz boli mnie sasetka

To, że okres trwał 6 dni, nie jest niczym niezwykłym na początku. Jeżeli jednak mocno boli Cię podbrzusze nie tylko podczas okresu powinnaś iść do ginekologa. Poproś mamę, babcie, ciocie, żeby umówiły Ci wizytę. Jeżeli się wstydzisz iść do lekarza mężczyzny, znajdź panią. Zakładam, że jesteś jeszcze dziewicą. Nic się nie bój badanie przeprowadza się tak aby nie uszkodzić błony dziewiczej.

Możesz iść :) nawet małe dziewczynki czasem muszą chodzić, najczęściej jesli biorą jakieś leki od których można dostać infekcji grzybicznych...:o tak że widok 14-latki ginekologa nie zdziwi.

Gość vvvvvvlvlvvvv
Co to jest sasetka? :o

Gość problem z sasetką
podbrzusze boli mnie tylko w czasie okresu, a teraz boli mnie piczka, takie kucie dziwne i pulsowanie, dodam,że ostatnio się nie myłam, bo od mrozów pekly rurociągi i od 8dni nie mamy wody... to moze miec wplyw?