Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanna Panna

Kolega w pubie mi wyznał, że żona po ciąży już go nie pociąga

Polecane posty

Gość Ale co to wogóle za facet
który zalewa się w pubie i obgaduje własną żonę ? Przeciez to już koniec związku. Jak dla mnie facet jej nie kocha a i pewnie ta żona też go nie kocha skoro nawet nie fatyguje się by jakoś wyglądać (pewnie nawet nie ma czasu by pomyśleć o sobie a co dopiero przerodzić to w czyn). Tak czy tak, facet powinien zajmować się swoim dzieckiem a tu widać że to jakiś zwykły pijaczyna pubowy który szuka jakby tu się dobrać do jakiejśc laski i to jeszcze laska brata mu w głowie :D, no nie ma co , dobry braciszek :)

Gość mama i nie tylko..
taki z niego brat ze z rodzina najlepeij na zdjeciach..

Gość aleksanndraaa 2323232
whedif Twoja mentalnośc rzuca na kolana, juz dawno tak płytkich wypowiedzi nie czytałam, ale zapewne jesteś kolejny paszteciarskim gimgównem :)

a wy nie widzicie, że to prowokacja? i się nakręcacie :D dziwnym trafem kolega zwierza się kobiecie :D zwykle robią to kolegom, do tego jakims cudownym złożeniem losu brat ma seksbombę, która nie chce mieć dzieci! :D do tego topik załozony na ciążowym dla podkurwienia kobiet dzieciatych

Gość ha ha ha meaaa przetań,
przecież takie rzeczy się dzieją, żony się zapuszczają, a faceci rozglądają się za innymi, to nie jest nic niezwykłego, a temat na takim forum bo akurat jest o skutkach ciąży 🖐️

Gość nie działa
aleksanndraaa 2323232 - uspokój się, kotku, takie teksty nie robią na mnie wrażenia:) uderzyłam w czułą strunę?

Gość hjhsahsasaj
bo prawda jest taka że kobieta po ciąży nie jest atrakcyjna i trzeba się z tym pogodzić

Gość uiuikuikuyityik
Takie podejscie świadczy o niedojrzałości faceta. Wiadomo, że przez 9 miesiecy ciało się zmieniało, potem znów cieżko jest wygospodarować czas dla siebie. niech odciąży żonę w opiece nad dzieckiem, to będzie miał atrakcyjną żonkę. Wypoczętą przede wszystkim, a to też wpływa na urodę.