Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karospl

Ciąża - ryzyko...?

Polecane posty

Gość Karospl

Witam! Dwa dni temu doszło między mną, a moim chłopakiem do pieszczot. Nie miał on wytrysku. Gdy dotknęłam jego członka nie był wilgotny, całkowicie suchy. Później pojechałam do domu, w którym musiałam przepłukać ubranie vanish'em i wodą - ZIMNĄ. ( inna sprawa. ;) )- czyli ręce miały styczność i z tym, i z tym. Po jakiejś godzinie, może i więcej niż godzinie, doszło do krótkiej masturbacji... Dodam, iż to była końcówka mojej miesiączki. Więc... Czy jest ryzyko zajścia w takim przypadku w ciążę...? Umieram ze stresu, więc postanowiłam zadać tutaj owe pytanie - po raz drugi. Czy muszę się bać? Proszę mi nie ubliżać, chodzi mi o konkretne odpowiedzi, bo się naprawdę martwimy! > Mam 17 lat.

Gość szczerze...
możesz a wręcz na 99% jesteś w ciąży! idź do gin po tabletke tą do 72h.

Gość oj tam,oj tam;-)
Wg mnie też szansa jest spora. Załatw sobie tabletke-podzwon,moze jakis gin jeszcze o tej porze przyjmuje. Moja koleżanka tak wpadła. Niechce cie straszyc,ale musisz dzialac szybko,bo ona niby do 72h jest,a ona wziela po 60h i sie okazalo,ze juz bylo za późno.

Gość Karospl
Na pewno? przecież odobno okres to dni niepłodne... a także podobno szanse są NIKŁE. Ludzie! to co w końcu? ;/ test zrobię w środę.

Gość oj tam,oj tam;-)
W środę za wcześnie. Zostalo ci jeszcze 24h. Ja zaszlam 2dni przed okresem-i tez niby niepłodne były.

Gość Karospl
Co za wcześnie. 6dni po 'stosunku'. Ale w ciąży być nie muszę? Przecież styczności z nasieniem nie miałam... nawet czubka penisa nie dotknęłam, sam trzon. + Rękami szorowałam ubranie kilka razy. Zresztą upłynęło trochę czasu od tego zdarzenia.

Gość oj tam,oj tam;-)
Za wcześnie na test. A zegar tik-tak-tik-tak - jutro na pigułke PO będzie za późno.

Gość Karospl
Wruszył mnie Twój post, naprawdę. ;o -.- ogarnijcie się, ludzie.

Gość Kolos95
Ludzie wezcie... normalne odpowiedzi a nie jakies debilne nie na temat

Gość zau
test najwcześniej 2tyg po stosunku a i tak może wyjść niewiarygodnie. Ale moim zdaniem żadna ciąża, skończ schizy.

Gość Kolos95
ale ja mam pytanie czy plemniki mogly by przezyc takie spotkanie z vanishem?

Gość Karospl
2 tygodnie? zdechnę ze stresu... :(

Gość Karospl
Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat?

Gość zxzz
Oszalałaś chyba. :O

Gość Karospl
Przez ten stres wariuję... boli mnie żołądek, czasami podbrzusze i prawy jajnik... latam co chwilę do toalety. co stres robi z człowiekiem. ;(

Gość zxzz
NIE MA ŻADNEJ MOŻLIWOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Karospl
Czyli NA PEWNO mogę spać spokojnie? :/ W sumie w ciążę raczej nie tak łatwo zajść...

Gość zxzz
Gdybyś zaszła to byłby CUD! A na przyszłość nie zbliżaj się do chłopaka skoro po samym dotknięciu członka ręką masz takie schizy.

Gość Karospl
Po prostu się martwię. Nie planuję zostać w tym wieku matką... ;| chociaż nabyłam trochę wiedzy, poprzez czytanie różnych forum i którą się posłużę w przyszłości. ;P dzięki wielkie. ;)

Gość zxzz
Nie to nie jest martwienie się a jakiś obłęd. Już sobie wyobrażam co przeżywałabyś po stosunku. Nie czytaj netu bo dorobisz sie ciąży urojonej.

Dziewczyno poczytaj o zapłodnieniu błagam Cię, nie masz szans na ciążę....nie w tej galaktyce z takim czymś

Gość Karospl
Obłęd... Muszę chyba przyznać Ci rację. :o Mój chłopak powiedział to samo, o stosunku. :P skoro nie ma takiej możliwości - jak piszesz - to nie będę na razie czytać.

Gość Karospl
Żadna prowokacja, ja tu na poważnie. :P jedni mówią tak, drudzy tak, następni jeszcze inaczej. Oszaleć można. :o

Gość xyz3
PODBIJAM TEMAT !

Gość Karospl
Od zdarzenia CAŁY CZAS boli mnie brzuch. Nie jest to mocny ból, ale bywało, że złapałam się za podbrzusze i bolał mnie i lewy, i prawy jajnik. Nie mocno. Co jest? :o :o Proszę, niech ktoś jeszcze sie wypowie... Ludzie, błagam.. Strasznie mnie dręczy ta sprawa... :o

Gość zxzx
To ci napiszę -TAK zaszłaś w ciążę. Terminatory plemniki wylazły z członka bez wytrysku, przelazły na ręce, zimna woda je zahartowała a vanish wzmocnił. A po masturbacji pomknęły do macicy czekać na jajeczko. Teraz zaczyna się owulacja więc ciąża jak nic. Kobieto, NIE dotykaj nigdy faceta. :O