Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -op0po00-

zrobić to czy nie?

Polecane posty

Gość -op0po00-

Mój facet ( jesteśmy razem 3 lata ) jest kochajacym, wspaniałym mężczyzną. ( ble ble ble nie ma sensu się rozpisywać ) . Ogólnie rzecz biorąc wszystko między nami jest ok, prócz jednego, no właśnie seksu. Wiem, że wyda się wam to malo realne ale tak naprawde nigdy w pełni się nie kochaliśmy. Wszystkie formy i urozmaicenia jeżeli mozna to tak nazwać wchodzą w grę, zawsze jest mu dobrze, mi rzadziej, ale też się zdarza...... mam wyrzuty sumienia, że nie mogę mu dać w pełni tego o czym marzy. Podkresle, że nie jestem jedna tych kobiet ktore nie porzebuja bliskosci, ciagle o tym mysle, ale kiedy jestem z nim to się chamuje. Naiwnie mysle, ze to sie zmieni. Zmieni się??:) przeciez go kocham :) zastanawiam się, czy sie po prostu na sile do tego nie zmusic.... ale wydaje mi sie ze to nie byłoby w porzadku chociazby w stosunku do niego......

Gość korek9
moim zdaniem jednak go nie kochasz bo by ci to nie przeszkadzało może go tylko lubisz i tyle

Gość -op0po00-
on tez mówi mi, że dla niego to nielogiczne. albo sie kogos kocha...albo nie. a jak sie kocha, to sie...kocha :) zła jestem cholera na siebie, naprawde chcialabym miec to juz za sobą.....chciałabym, żeby on sie poczuł szczeslliwy ( twierdzi ze nie jest ) .....nie wiem;/

Gość korek9
jest nieszczęśliwy bo go nie kochasz albo go pokochasz albo zostaw a do kochania się człowiek nigdy nie zmusi proponuje rozstanie ale po sylwestrze :)

Gość -op0po00-
dlaczego się hamuje...? Hamuje się, bo w danym momencie po prostu nie czuję chęci..... wszystkie zmysły mi podpowiadają " nie rooobbb tego!". No chore....;/ podkreslam, ze naprawde wiem, że jest niesamowitym facetem, do rany przyloz....inny juz dawno by mnie kopnął.....bo jak mozna byc z kims tak dlugo i nie uprawiac pełnego seksu....Kiedys powiedzial mi, że jesli sie roztsaniemy, to on mi nie wybaczy ze tego nigdy z nim nie zrobilam....

Gość -op0po00-
nie no raczej normalną....:) nasze pocałunki nie należa do tych hollywoodskich, ale ogólnie to jestesmy ze sobą cały czas. A to jesst chyba najwazniejsze...

Gość fkloerre
nie mieliście nigdy stosunku ?

Gość -op0po00-
pełnego nie. Tylko darujcie sobie chore komentarze....

Gość fkloerre
i 3 lata ze soba, kudr :D komedia ja bym jako kobieta nie wytrzymała a co dopiero facet musicie mieć bardzo niskie libido ,ludzie maja rózne potrzeby seksualne, wy nalezycie do tych co nie potrzebują

Gość -op0po00-
tzn wygodnie....no nie do konca, ja tez w tym zwiazku daje duzo od siebie. zreszta, odpowiedzi mi nikt nie udzieli. sama musze wiedziec czego chce... moze mam jakies psychiczne problemy i tyle.

Gość -op0po00-
ale to nie jest tak, że on od 3 lat chodzi niezaspokojony.....:p

Gość -op0po00-
robię mu buzią

Gość -op0po00-
dlaczego ktos sie pode mnie podszywa. wIESNIAK

Gość -op0po00-
chodzi zaspokojony,bo inne mu daja dupy skoro ja nie chce. :) ps. czy moj problem moze byc spowodowany tym,ze jako dziecko chcialam byc zakonnica?

Gość -op0po00-
eh....:) inteligentna wypowiedź. Wesołych Swiąt osobo która z natury musi byc zgryźliwa :) Popracuj nad poziomem wypowiedzi.