Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajjajaaja.

w pracy,problem.Jestem za spokojna.

Polecane posty

Gość jakajjajaaja.

ech,poradzcie co zrobic,jak sie zmienic.Zawsze bylam spokojna osoba,zadna przebojowosc,wywyzszanie sie itp.Od kilku mies mam nowa prace,Kilka dni temu dostalam przedluzenie umowy i mialam rozmowe z szefowa.Mowila ze sa zadowoleni z mojej pracy,ze jestem ambitna,pracowita itp ale zebym wykrzesala z siebie wiecej energii,bo jestem spokojna,a wiecej zywiolu.Mam ocene bardzo dobra w monitoringu jesli chodzi o obsluge klienta,ale ze niby za bardzo spokojna jestem.A pracuje w sklepie w duzej firmie... jak wiec sie zmienic??? robie wszystko jak nalezy dot pracy ale jestem "za spokojna" da rade to naprawic???

Gość korek9
chodzi o entuzjazm naśladuj psa jak człowiek chce mu rzucić piłeczkę ;)

Gość krecha z fety + redbull
🖐️

Gość jakajjajaaja.
hehe.... zaznacze ze jako jedyna od ponad roku dostalam w ocenie opinie,ze jestem b.mila i usmiechnieta,tak wiec dobrego humoru mi nie brakuje,ale ta eergia...laze,robie nie obijam sie...o co moze chodzic??

Gość jakajjajaaja.
no hmmm...zagadac czasem z szefowa.Moze to jakas mysl??? jesli nie musze to z nia nie gadam...

bo pewnie snujesz się po sklepie jakbyś za chwilę miała zemdleć. Musisz być bardziej energiczna, szybsza. U mnie w pracy też jest taka jedna, niby miła i uśmiechnięta ale jak widzę jak się rusza to aż telepie, totalnie beż życia, jak stara baba.

Gość dj precel
To ty masz zaskakieac ludxi a nie ludzie ciebie bsrdziej ludzie boją się zaczepiania woec możesz czuć soe pewniej bo masz przewagę i na luzie bo ty jestes u soebie a nie oni ;)

Gość JUMpero
walnij se setę z rana i zobaczysz że szybko staniesz się duszą towarzystawa :D

Gość te same ruchy
tylko dwa razy szybciej. ja też mam w [pracy taką ciamciaramcię - wszystko robi i to dobrze, stara się, jest miła, ale można przy niej zwariować. Każda czynność trwa dwa razy dłużej.

Gość jakajjajaaja.
no wlasnie nie jestem wolna,na kasie lece jak piorun,do kazdego kluenta podchode,z usmiechem,pomagam,dyskutuje itp.Robie wszystko co mam robic.Moze o to ze nie udzuelam sie jak inne osoby,nie zaczepian szefowej itp