Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muarrr

ile wydacie na prezent dla dziecka

Polecane posty

Gość muarrr

co kupiliście bądź kupujecie swoim pociechą pod choinkę i w jakiej cenie prezent?

Gość etttnaaa
Ja około 70 zł za Nerfa, synek ma 10 lat.

Gość muarrr
a jak byl młodszy ja mam 2 latka i 5 latka.

Gość muarrr
ja wydaje ok 100zł na swoje dzieci. ale są małe więc nie kombinuje z dużymi prezentami.

Gość muarrr
a powiedźcie mi jaki jest sens kupowania 1,5 rocznemu dziecku prezent za 130zł ..zaznaczam ze rodzina nie jest majętna.

Gość muarrr
dokładnie swoim kupuję podobne prezenty aby się nie kłócili. starszy dostanie duzą tablicę kredowa z liczydłem i zegarem. młodszy tablice kredową z figurkami i literkami magnetycznymi. plus drobne słodycze. mam nadzieje że im się spodoba

Córka 19 mcy, dostała na mikołajki prezent za 40zł (drewniane zwierzątko na kiju z kółkami do pchania) i pod choinkę też dostanie za 40zł (lalkę z długimi włosami do czesania).

Gość mama dwnastaka
a dla 12 letniego chłopca ? ile ? i co ?

Gość Ania1990_
Synek 3 latka kolejka Tomek i Przyjaciele -130zł.

Gość muarrr
oj na 12 latka to nie wiem jeszcze do tego wieku nie doszłam:-) na razie mam małe dzieci i 2 małych chrześniaków.

Gość mama dwnastaka
heh , jak był mały to problemu nie miałam ,teraz dzieci w jego wieku dostają jakies wypasy za tysiaka ,poważka

Gość muarrr
Ania1990 a czy ro temu czy 2 lata temu kiedy to twój miał ok roczku też tyle wynosił twój prezent?

Gość kluski slaskie lubie
dla 5 latka 150 zl na 15 latka tyle samo.

Gość muarrr
i to jest głupota bo tak się dzieci uczy dostawania a nie dawania.. a po 2 krzywdzące dla innych dzieci..bo zejda się takie dzieci co sie chwala o drogich prezentach a innym moze byc z tego powodu przykro.. a co do prezentu może jakaś luneta?

Gość muarrr
i to jest głupota bo tak się dzieci uczy dostawania a nie dawania.. a po 2 krzywdzące dla innych dzieci..bo zejda się takie dzieci co sie chwala o drogich prezentach a innym moze byc z tego powodu przykro.. a co do prezentu może jakaś luneta? a jakiema syn zainteresowania.

Gość muarrr
moze dla 12 latka jakis teleskop, luneta.. jakie ma zainteresowania.

Gość muarrr
przepraszam za kopie..myślałam ze mi poprzednie nie wysłało.

Gość Ania1990_
muarr hmm nie... Jakieś drobiazgi dostał- chyba klocki drewniane za 40zł, coś słodkiego, soczki etc.

Gość mamamamama29
ja kupilam corce puzle z myszka miki- za 20zł tam sa 4 rodzaje puzlli. maskotke mala z hello kitty- uwielbia kitty. 2 kolorowani i kredki do tego slodycze. wydalam ok 50zł. nie ma sensu kupowac niewiadomo czego bo corka i tak bawi sie kilkoma rzeczami. ma prawie 4 lata.

Gość Ania1990_
Mój Synek uwielbia, autka i lokomotywy- dlatego decyzja o takim prezencie. Praktycznie połowę dorzucił się mój chłopak pewnie inaczej kupiłabym mu coś tańszego...

Gość mloda kobitka jeszcze
Lalka Barbie z 2 sukienkami na zmiane i kucyk ksiezniczka Cadence-wydalam 175 zl.

Gość Ania1990_
Ja też jestem zdania, że nie ma sensu dawać na prezenty za dużo kasy, ale z racji "dorzutki" i tego, ze Mały ma bzika na punkcie lokomotyw i bajki Tomek i Przyjaciele po prostu nie rozważałam innego prezentu.. Za miesiąc ma urodziny i wydam mniej o połowę. Nie chcę Małego rozpieszczać, ale raz za ile coś droższego można kupić tym bardziej, że tego typu zabawki raczej szanuje.

Gość muarrr
co do prezentów za kilka set zł znam przypadek.. syn znajomej w zeszłym roku dostał majac 3 lata..quada elektrycznego.

Gość ndhjbcvjhbzvkljn
córka: -lalka Abby z Monster High -skylander gigant do gry na PS3 -kucyk księżniczka Celestia z dwoma innymi i jakimiś akcesoriami -lusterko z brelokiem z Monster High 250 zł syn: -gra Monopoly Junior -Skylander Gigant -mały skylander -Angry Birds z tarczą i żelowymi 2 ptaszkami do rzucania też około 250 zł

Gość muarrr
ja w zeszłym roku chciałam podarowac dziecku laptop edukacyjny a że kosztował 110zł nie kupiłam bo jest jeszcze 2 syn więc chrzestni młodego się zmówili i kupili mu wspólnie ten laptop który tak bardzo chciał. a od nas wtedy dostał duze 2 książki i puzzle.

Gość muarrr
a macie chrześniaków...im co dajecie. jak mam dwóch , 17 miesiecy i 3,5 latka.

Gość marcysia 12
Syn 12 lat -gra Fifa 13 115zł Córka 8 lat-piesek co to skacze ,szczeka o coś tam jeszcze:)110zł Syn 5 lat -klocki 98zł

Gość ndhjbcvjhbzvkljn
chrześniakowi kupiłam rękawice zimowe z gore texem za 200zł

Ja wydałam na moją córke ok.100zł. Dostanie garaż :), samochodziki, puzzle, gre i słodką paczke.