Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaoka

IZOTEK

Polecane posty

Gość kokaoka

Hej, czy bral ktos izotek?;) mialabym kilka pytan, bo od stycznia rowniez planuje zaczac brac ;)

Gość nie brałem ale
wiem co to to robi

Gość brałam jakie masz pytania?:)
?:)

Gość kokaoka
to po co tu piszesz? idiot .

1tzn powiem tak: nie bylo sladu po tradziku podczas brania i kilka miesiecy po, potem zaczeło wracac ale ja bylam w tych pechowych 30 % którzy maja nawroty wg statystyk 70 % ludzi ma spokoj na zawsze ;) 2wysypu nie mialam , do 2 miesiaca pryszcze wyskakiwaly tak jak zawsze po drugim miesiacu juz byla wyrazna poprawa ( wiekszosc obecnych pryszczy tak jakby sie wysuszala od srodka a nowe przestaly wyskakiwac ) od 3 miesiaca przez kolejnych 12 miesiecy mialam spokój z tradzikiem najlepszy czas w moim zyciu ;) 3 skutki uboczne podczas brania pewnie znasz;) wysuszone usta na wiór i bóle pleców z plusów włosy można byłoby myc raz na miesiac :D ja najdłuzej nie mylam tydzien;p a i tak nie byly nic a nic tluste

Gość nie brałem ale
Ponieważ autorka tematu to wredna szmata pozostaje jej tylko życzyć długiej i żmudnej walki z trądzikiem, może cipa się nauczy pokory..

Gość Ania1990_
izotek.pl -forum

Gość kokaoka
Dziekuje za odp:) Pocieszylas mnie z tym wysypem :) skutki uboczne znam ;) a lek wplynal jakos na twoja wage?;) i czy stosowalas jakas diete tzn. np bez tluszczow, cukrow itd?;) Czy normalnie wszystko?:)

Gość Ania1990_
ok.160zł/miesiąc plus ew. koszt wizyty

Gość kokaoka
Dzieki Ania za ta stronke , teraz sobie troche poczytam ;) Ciekawa jestem jak z podkladem.. Bo nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez niego..;p

Gość nie brałem ale
Może cię to gówniaro pierdolona nauczy pokory... Oby..

ja sie tapetowałam z poczatku codziennie ;D w połowie i pod koniec kuracji nie zawsze bo juz nie musialam :) i kup sobie jakis filtr na wiosne i lato bo raz wyszlam bez w lato na wycieczce szkolnej i potem cala czerwona twarz wygladalam tragicznie ..czerwona i jakas taka podpuchnieta

Gość kokaoka
Mam nadzieje ze sie uda ;) Tobie tez zycze slicznej cery! ;) Bardzo dziekuje za odp ;) U mnie to jest tak, ze jak naloze puder to nie widac.. ale jak zmyje juz jest gorzej, a nie chce cale zycie chodzic w pudrze.. ;/ No nic, zobaczymy jak bedzie jeszcze raz DZIEKUJE ;)

Hej Pamietam ze mialem zapytac i nie zapytalem w koncu bo kiedys ktos mnie juz o to pytall. Wiem ze cos kombinuja bardzo intensywnie na przyszly rok jednak nie wiem co to bedzie. Moge sie spytac ale bede musial mu powiedziec, ze bedzie to w internecie (niewiem czy to robi roznice). Sam mam cere w porzadku, kiedys jak bylem nastolatkiem to miewalem problemy jednak tego nigdy nie testowalem na sobie. Czesto dawalem znajomym bo izotek jest drogi wiec przychodzili do mnie zeby miec to za free gdy mieli juz go przepisanego. Czy sie znam? no znam sie bo moj ojciec to produkuje :

Gość hehe autorka
zaniemówiła chyba zachłysnęła się swoją pustotą i arogancją

Gość swagswagswag
tu kokaoka. Nie wiem cos sie stalo z tym nickiem i nie moge z niego pisac.. MarcinOnBoy napisz na ten e-mail prosze cheynne@wp.pl prosze;) A co do filtrow na pewno zakupie;D Chcialabym zeby kuracja potrwala 6 miesiecy i w wakacje juz z glowy;D a lekarz Cie wazyl jak przepisywal dawke czy na oko?:D

nie, po prostu mówisz mu ile ważysz:)

Gość fsffdsdsd
ja wlasnie biore juz 2 tydzien i zadnych efektow ale pamietam ze jak 2 lata temu bralem bo strasznie wysyszyl skore i dzialal

Gość swagswagswag
a czemu jeszcze raz bierzesz?;) come back?;D

Gość ja biorę już 5 miesiąc izotek
Za 4 miesiące mam poród mojego dzieciaczka i jestem szczęśliwa, że urodzi mi się dziecko i będę miała dodatkowo piękną twarz :-)

haha dobry joke z ta ciaza ;)

Gość ja biorę już 5 miesiąc izotek
Dlaczego joke? :-(