Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaoka

IZOTEK

Polecane posty

Gość izotek nie jest drogi
Jeszcze parę lat temu nie było leków generycznych typu Izotek, tylko był oryginał - Roaccutane. Pełna terapia (przyjęcie pełnej dawki na kg masy ciała) to był koszt ok 10tys! A teraz? Nie wiem ile obecnie kosztuje Izotek, ale gdy się leczyłem tym syfem 4 lata temu, to pełna terapia kosztowała mnie mniej niż 2 tys zł.

Gość A NA ILE MIESIECY ;)
na ile miesiecy wam przepisali?;d jak nazwiesz dzieciaka? ;p Ten psychol powyzej caly czas mi nicki kradnie:) Chyba przez to wyzywanie rekompensuje soie swoje "male" komplesky;)

Gość brałam jakie masz pytania?:)
ja bralam chyba 7 -8 miesiecy wazniejsza jest dawka skumulowana przyjelam 120mg/ kg ale teraz najnowsze badania mówia ze trzeba przyjac 170mg/kg w ciąze nie wolno zachodzic podczas brania izo i do kilku miesiecy po bo dziecko bedzie mialo wady rozwojowe! bedziesz musiala u dermy podpisac zaswiadczenie ze nie jestes w ciazy i ze stosujesz antykoncepcje czasami nawet od gina takie papierki chca;)

Gość fsffdsdsd
biore drugi raz bo mi po sterydach sie wysypaly a tego debila ktory tak ujada naprawde mozna znalezc to nie jest zaden problem - napisze do kumpla ktory sie zajmuje ustalaniem IP to nie bedzie zadnych problemow

Gość wiem , wiem;)
bylam juz u ginekologa, przerazajace , ze moze uszkodzic plod ;/