Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choineczka000888

Co Wasze dzieci znajda pod choinka i w jakim sa wieku?

Polecane posty

Gość choineczka000888

Jak w temacie

Gość yhffffffff
My będziemy w świeta u moich rodziców, będzie tam też mój brat z żoną i NIESTETY, ale moi rodzice i brat (dziadki i wujki) ;) robią strasznieee drogieee prezenty... ok 200z/300ł na głowę, a mam 2dzieci... ja kupuję moim dzieciom takie za 50zł do 100zł i moje zwykle najgorsze :D tylko moje dzieci będą na wigili, bo innych w rodzinie na razie nie ma. Może to dlatego. Zwykle zabawki, ubrania i inne gadźety.

ja mam dosc liczno rodzinke i mam siostre 9 lat i dostanie ta lalke z monster higi (czy jakos tak) zegarek, jakies kubki talerzyki. kosmetyki i ogolnie takie pierdoly z tej samej kolekcji monster high

Gość okaoka
moja ma 3lata i dostanie klocki lego duplo domek,mąż się upiera jeszcze przy ciastolinie,bo mamy kupiona,ale nie jestem przekonana.od chrzestnej dostanie kasę sklepowa.zaś młodsza,roczna, dostanie zabawki do kąpieli,kostkę edukacyjną drewnianą i tel zabawkowy.

U nas się przebiera mój m za mikołaja :), moja dostanie u nas garaż, na Wigilii u szwagra puzzle i samochodziki, u rodziców gre i coś napewno jeszcze. Ma 2l i 4mies. My nie robimy drogich prezentów bo mamy sporo dzieci do obdarowania :)

U mnie najmłodszy dostanie jakieś duperelki o których marzy ;P (zestaw farb do malowania twarzy, maskotki fineash i ferb, czy jak to się tam pisze, autko do kolekcji cars...) od r=nas, czyli rodziców, trójka pozostałych (9, 12 i 14 lat) dostanie nowe komórki. Córka z hello kitty. Chyba zejdzie na zawał z wrażenia, bo w ogóle się tego nie spodziewa :D

Gość karolineczkaaaaa
moja ma 28 miesiecy i dostanie 4 chodzace zwierzatka z littlest pet shop,tablice z myszka minnie,takiego stworka pieszczoch ktos kudlate cos,pilke taka do skakania,konika ani magic ze swiecaca smycza,taka gre co rybki sie lowi,zestaw do zabawy z timmy i przyjaciele i teletubisia ze swiecacym brzuszkiem

Gość a u nas tak bedzie
córka 6 lat dostanie klocki nbasniowa kraina czy jakos tak poróbki lego do tego lampke nocna z pozytywka i projektorem gwiazd w kształcie rózowego pluszowego żółwika, audiobook merida waleczna, takie 3 malutkie lale bobaski pakowane w woreczki, różową kinder niespodziankę zestaw z ikea do kąpieli lali. Syn 4 lata dostanie odtwarzacz CD w kształcie zygzaka z carsów, audiobook cars, malutkie autko resoraka, 2 kinder niespodzianki i klocki lego cobi mała armia. Chrześnica 2 lata dostanie zestaw wadera do sprzatania rózowy mop, wózek, wiadro, lopatka i zmiotka, do tego ksiazeczka, ciastka, mała laleczka To od nas bo od dziadków nie wiem co, nie chwalili się.

Synek ma roczek dostanie szczeniaczka uczniaczka z FP,bebenek który swieci gra itd oraz mule,od chrzestnej krzeselko i stoliczek ikei,od babci koni na biegunach ,a od dziadka pianinko...

Gość eweeeee29
a moja 2 latka dostanie od nas , ladne kolorowe biurko z laweczka i puzzle, od chrzestnego, zjezdzalnie samochodowa, od babci i od dziadka hulajnogę , kask i ochraniacze, znajac zycie pewnie wnuczka naciagnie ich na cos jeszcze, jutro zabieram babcie do sklepu, mieszkamy za granica i dziadkowie przyjeżdżają z daleka, takze mama wolala kupic wnuczce prezent tutaj, a ze moja mama ma hopla na punkcie wnuczki..., od brata meza i jego zony, dostanie wielki zestaw mazakow itp i cos tam do kolorowania, i my kupilismy jej ciastoline, dalismy jej wczesniej, ciastolina jest juz w koszu, w zyciu juz tego nie kupie..zbierania tego badziewia co nie miara.,,ciastolina moze sie bawic w przedszkolu;] od chrzestnej dostala na urodziny ( 2 dni temu) piekny zestaw markowych ciuchow, takze to tez zaliczamy do prezentow pod choinke,

Gość davd
Nic! We wschodniej Polsce nie ma takiej tradycji, prezenty są ale tylko 6 grudnia pod poduszką dla dzieci do 12 roku życia, starsze to już rozwydrzone parchy co nie wierzą w Mikołaja!!!

Gość u nas nie ma wygłupów
nastolatka spodnie i t-shirt, od dziadków zestaw kosmetyków a młode samochód wydający dźwięki, od dziadków pieluchy i kaszki. Oficjalnie ustalaliśmy z chrzestnymi, że nie robimy prezentów, bo zaraz po nowym roku mają urodziny, jedna chrzestna przebąkiwała coś że kupi drobiazgi.

Gość mamama zuzy
corka 17 mc dostanie lampe zolwika projektor gwiazd,wozek spacerowka dla lalek, drewniane klocki i pewnie jakies ciuszki tez sie znajda

córka 5 lat- aparat fotograficzny VTECH , syrenkę świecącą pod wodą , pościel, laptopa edukacyjnego , coś do włosów , i coś od chrzestnego młodszej córki córka 2 lata- koń na biegunach, zabawka o kąpieli, pościel, książeczkę i coś od chrzestnego i chrzestnej i coś od drugiej babci to nie my kupujemy wszystkie prezenty , każdy z rodziny po jednym

Gość u nas nie ma wygłupów
u nas jest zasada rodzice zabawki a reszta dokłada się lub rzeczy użytkowe. Nie chcemy wychować małych materialistów.

Gość lalki siostrzyczki Coco i Luu
do tego wózek dla bliźniąt - dla dwulatki

Gość kuchnia tefal
dla 1,5 rocznej dziewczynki

Nasze dziecko od nas dostanie parking z autkami i książki, od dziadków duży zestaw lego, a od innych nie wiem, pewnie jakieś zabawki reklamowane w tv odpowiednie dla 2-latka :)

Gość Synek 3 latka:
dostanie statek Grajacy z bajki Jake i piraci z nibylandii, statek kapitana Hooka z tej samej bajki oraz trzy inne figurki postaci z tej bajki. Do tego kostium pirata.

Gość aswwwwwqq
ja kupuje prezent dla mojej siostrzyczki,która zresztą mogłaby być moją córką;) ma 2 latka i pięć miesięcy. Kupiłam jej laptopa edukacujnego, duuuże puzzle 36elementów myszka miki.To opakowałam jej w papier z myszki miki bo ona ją uwielbia;) do tego malowanka, kredki,zimne ognie i słodycze;) koniecznie musiały być soczki ze scooby doo ;D

Gość Gertruda30
Dla 3 letniego chłopca: od dziadka i babci- tory i dwie cichcie z serii stacyjkowo, od drugich dziadków- hulajnoga, od chrzestnej- piano, od chrzestnego-samochód policyjny, od mojej przyjaciółki- tablica, od brata męża- ciastolina. Tyle wiem, reszta to niespodzianka.

moja 4 latka w sumie od różnych osób dostanie : roszpunkę z jakimś urzadzeniem do podświetlania włosów, barbie piosenkarkę z kenem, zabawki z toy story - dinozaur rex, pies cienki, pan bulwa, mustang, miś tuliś, księżniczkę z litle pony celestę, statek łajbek z nibylandi.

moja 4 latka w sumie od różnych osób dostanie : roszpunkę z jakimś urzadzeniem do podświetlania włosów, barbie piosenkarkę z kenem, zabawki z toy story - dinozaur rex, pies cienki, pan bulwa, mustang, miś tuliś, księżniczkę z litle pony celestę, statek łajbek z nibylandi.

Gość cooleeczkaa
lego zoo i kuchenka taka duza strojaca z akcesoriami

Gość cooleeczkaa
corka ma 3 lata

Corka prawie 4 latka Domek dla lalek Lego Gre ciasteczkowy potwor Gre chinczyk Zastaw mini tefal Dentysta play doh z ciastolina Male laleczki do domku Tablice kredowa Stempelki Nazbieralo sie tego troche ale my tylko pod choinke dajemy jej konkretne prezenty.w ciagu roku nie kupujemy jej zabawek no moze jakas tania pierdole. Na urodziny to kase zbieramy od rodziny.

My na swieta zostajemy w domu :( wiec córa dostanie tylko od nas. zrobiliśmy kilka tańszych prezentów :) Grę w statki, misia, akcesoria monster high, książkę, puzzle, konika ponny. Natomiast w wigilię spelni jej sie najwieksze marzenie i dostanie zgodnie z życzeniem brata lub siostrę :)))) O to prosiła w liście do aniołka na gwiazdke i to własnie dostanie w postaci zdjecia USG swojego przyszłego braciszka lub siostrzyczki :)

Gość migotkaaaa22
a czesmu zostajecie wdomu sami? do mamy 6 latki?