Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anklukkg

wigilia a lekarz

Polecane posty

Gość Anklukkg

Witam - mam pytanie - czy w Wigilie jest otwarta przychodnia i mozna isc do lekarza? Mam bardzo chore dziecko, byłam już na pogotowiu, ale tam przyjął nas lekarz który nie za bardzo wiedział co przepisac mojemu dziecku. Praktycznie nic nie wyszło z naszej wizyty. Podaje dziecku dinecod i encorton. Ma zapalenie prawego pluca. Dziecko brało 2 tygodnie antybiotyk i nie wiem kiedy bede mogła znowu wybrac sie do lekarza rodzinnego? Czy nie dopiero 27?

Gość Filipinkaala
U nas w wigilie pediatra przyjmuje w przychodni do14,jak mojej corci sie nie polepszy,to pojde.

Gość Anklukkg
dzieki Filipinkaala za odp. mam nadzieje, że u nas też jakis lekarz bedzie przyjmował strasznie sie boje o córke

Gość mama i nie tylko..
co to za lekarz co nie wie co przepisac..jak sie nie dostaniesz do przychodni to jedz na pogotowie znowu i zrob awanture..

Gość Przecież są przychodnie
gdzie lekarz przyjmuje w weekendy i święta.

Gość Anklukkg
zalezy mi na naszym rodzinnym lekarzu bo zna moje dziecko i chistorie choroby. bylam na pogotowiu ale nic mi ta wizyta nie dala bo lekarz nie wiedzial co ma przepisac dziecku i tylko przedluzyl podawanie lekow ktore dziecko zazywac mialo do dzisiaj

Gość Anklukkg
ale zalezy mi na naszym rodzinnym lekarzu bo zna dobrze moje dziecko bylam na pogotowiu ale nic nie wyniklo z mojej wizyty= mam przedluzyc podawanie lekow ktore mialam dziecku dawac do dzisiaj

Gość do mama i nie tylko..
a dlaczego awanture? dobrze sie czujesz? myslisz ze lekarz to duch swiety i wszystko wie i wszystko ci sie w szpitalu nalezy? poziom chamstwa siega szczytu...nie ten lekarz to inny, jak bedzie zle to jedz na pogotowie, a poza tym to sa przychodznie czynne w weekendy

Gość u nas to samo
ja mam pod nosem przychpdnie z dyzurem codziennie od 18 do 7 rano i soboty niedziele i swieta i tam tez sa pediatrzy i internisci na zmiane. w wigilie u nas w przychodni lekarz jest do 12. mozna tez prywatnie isc napewno przyjmie nasza lekarka prywatnie

Gość A ja myślę tak
Lekarze przeważnie mają 12 lub 24 godzinne dyżury. ja bym pojechała ok. 8 rano na pogotowie. może będzie inny lekarz.

Gość gość
Up