Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?? nie wiem..nie wiem co robić

MIŁOŚĆ..? ZDRADA? .......:(

Polecane posty

Hej wszystkim. To będzie długa historia. Nawet nie wiem od czego zacząć. Cały dzień jestem taka roztrzęsiona więc w końcu postanowiłam z kimś porozmawiać o tym, a niestety musze to zrobić anonimowo. Więc tak... Byłam wczoraj na imprezie SAMA z siostrą. Zaznaczę od razu że mam chłopaka (jestem z nim 3,5 lat) . Wszystko było fajnie, jakieś drineczki, fajki, taniec, ogolnie jak na imprezie.. Bawiłyśmy się z siostrą gdy nagle mój wzrok przyciągnął pewien chłopak który mi się przyglądał. To było..nie wiem jak to nazwać, nie wiedziałam co się dzieje, tak jakbym była tylko ja i On... podszedł do mnie, uśmiechnął się i wtedy już całkiem utonęłam. Rozmawialiśmy, tańczyliśmy, przytulaliśmy się, w końcu mnie pocałował. Czułam się jak w niebie, to tak jakby jego usta były stworzony dla moich..całował tak delikatnie a zarazem bardzo namiętnie.. Nie myślałam o niczym i nikim tylko o tym co się działo. On miał tak jak ja. Widziałam to w jego oczach, tak na mnie patrzył i mówił mi o tym, że jakoś dziwnie się czuje, że tak ..że tak..jak nigdy. Mowil mi że jeszcze nigdy nie widział takiej kobiety jak ja..Koledzy po niego przychodzili mówiłam mu że powinien iść, ale on mówił że nigdzie się beze mnie nie rusza, ciągle patrzył mi w oczy, był taki piękny... Potem wymieniliśmy się numerami, pare czułych słowek i całusków. Nie wiem teraz co robić. Jestem z chłopakiem, wiem że go zdradziłam, zachowałam się nie fair. Ale.. nie żałuje tego co się stało. Zawsze byłam wierna chłopakowi, zawsze byłam pewna że go kocham ale wczoraj.. Całując się z Nim czułam jakby nic nie istniało i już wiem co znaczą te motylki w brzuchu, to było takie uczucie..nie do opisania..Teraz wiem żenie kocham swojego chłopaka, cały czas myśle o Nim. Nie wiem..czy to miłość ? Wiem że nie powinnam oszukiwać swojego chłopaka, ale tez było by mi szkoda chłopaka, gdy miałabym go rzucić po tylu latach... Ale On..to było jak uderzenie piorunem, nigdy czegoś takiego nie czułam. Z moim chłopakiem nawet na początku nic takiego nie przeżyłam.. Nie wiem w ogóle co robić...

Gość Jak jak jak...?
Zostawic chlopaka, moze znajdzie sobie jakas wartosciowa dziewczyne, a nie latwa pindzie ,ktora mozna zdobyc na pierwszej lepszej imprezce:)

Gość ciekawe.......
poprostu ci sie spodobal i sobie wmawiasz ze taki cudowny a mowil ci dokladnie to co chialabys uslyszec i sobie to wkrecilas... wiesz ilu facetow mi tak mowilo ze nigdzy tak nie mieli a na kolejnej imprezie moim kolezankom heh niestety ale tak maja imprezowicze, maja w tym wprawe, a przystojni maja gorzej bo dziewczyny marza o takich i jak sluchaja takich słów to poprostu w nie wierza podswiadomie

Zobaczymy czy masz racje 'ciekawe..' jestem jutro umowiona z chlopakiem z imprezy, wiec zobacze i sie przekonam, zobaczymy... 'Jak jak jak' - wiem że sie zachowałam w stosunku do mojego chłopaka źle, ale nie znasz mnie, wiec nie jest tak jak piszesz. Nigdy, przez te 3 i pół lat nie zdradziłam mojego chłopaka, nigdy nie miałam takiej sytuacji, chociaz gdybym chciała i taka była zrobiłabym tak wiele razy. Po prostu ten chłopak jakos tak na mnie działał.. Zobacze.