Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hard time

Nowy Rok niedługo

Polecane posty

Gość hard time

to będzie ciężki rok

Gość hard time
moje przepowiednie na 2013: 1. bezrobocie w Polsce sięgnie 20% 2. strajki będą paraliżować kraj 3. UE zacznie bankrutować, tylko Niemcy będa krzyczeć że jest dobrze 4. Izrael i USA zaatakują Iran, zabiją milion ludzi 5. Janusz Palikot opublikuje "taśmy prawdy" które wstrząsną Polską 6. Dolar będzie kosztował 2 zł, największe gospodarki będa się ścigać która waluta tańsza żeby pobudzić eksport 7. Jarosław Kaczyński odejdzie z polityki

Gość alassssmakotaotataa
w takim oto watku postanowilam napisac swoj kolejny post, w ktorym domagam sie swojej renty!!!! ma ona okreslone wartosci i prosze mi ja oddawac. sa to takie a nie inne wartosci, wynikaja z tego problemy takie a nie inne. nie bede tu juz niczego pisac. w polsce panuje pewna DYKTATURA i opuszcza sie to panstwo bo to nie ma sensu - taka dyktatura. moze i byc jak dla mnie ale JAKIE WARTOSCI? czyn co glosisz. i co ja mialam robic nie bedac swiadoma do konca??? W OGOLE co sie tu dzieje. czlowiek taki jak ja po prostu UCIEKA od takich niestety pseudowartosci i tyle. sie dowiem, ze ja tu to czy tamto. nie o to chodzi. przesylka ma swoje wartosci stale - za pewne rzeczy ja chce i koniec. CZY WY JESTESCIE NORMALNI???? to mieliscie mnie choc oddawac - co wy sobie nie myslicie ze zachod i polska to to samo? jak wy ludzi traktujecie!!!! gdzie ja mam isc tu teraz - do kogo? jak wy to sobie wyobrazacie? 7 lat juz mam zmarnowanych przez wasza dyktature bo skad taki pomysl zeby mnie tak z pracy wyrzucic. a mialam do niej prawo? jesli juz wszystko knolili to nie - po co mnie przyjeto? zostalabym bez pracy i wyjazd. no 1 rok mialam stala prace NA PAPIERZE - nikt mnie nie chcial!!!! co to wszystko ma byc. a wczesniej tez, ale to jest renta za takie a nie inne wartosci a nie za jakies chore na leb??? nie obrazam takich chorych wariatki mniejsze i wieksze ktore chcialy na wycieczki miec fundusze - to do ue niech pisza. i sie dowiem ze tu kazdy zna sie na swiecie - no i tak ta przesylka mi pasuje. i nie tylko tu mnie niszczono. tu choc tu mogli przestac. czlowiek choc rodzine powinien miec. to nawet nie jest do opisania jak ja sie czuje i zero wspolczucia, dalej atak. no bo sie smialam za granica. bo nie rozumialam w jakiej jestem sytuacji. po prostu nikt nikogo nie ukaral. zwlaszcza tego kraju - wszyscy bezkarni - prosze bardzo bo i tak musze tu siedziec i po zyciu mam, ale prosze oddawac rente. prosze nie przesadzac ze ja jestem stad i tak dalej. nikt mnie nie chcial? a tu najbardziej i prosze oddac rente i tez mnie nie pomawiac ze czegos w necie szukam - juz nawet pracy bo to nie ma sensu dla mnie. renty i wyprowadzki z tej - ja nie wiem co to za okolica - palca do tego nie przyloze, ale wszystko moze byc. no to rente prosze oddac i sie rozstajemy bo nie widze tu ZADNEJ WARTOSCI Z SENSEM - ani jednej dla mnie i do widzenia. w sumie zegnaj - po co ja tym ludziom bylam? prosze pomyslec logicznie, oddac rente i do widzenia :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡