Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepkojna56648

ból w w dole brzucha, pomocy

Polecane posty

Gość zaniepkojna56648

Witam, mam 18 lat, biore tabletki antykoncepcyjne (Syndi) od marca 2011, okres mam regularny wszystko w porzadku. Ostatnią miesiączke miałam 10 grudnia 2012, i wszystko nadal było w porządku. zamówiłam sobie tabletki odchudzające ( sympliq ), dostałam je w poniedzialek 17 grudnia 2012, i wtedy wzielam jedną tabletke o 16, i kazdego nastepnego dnia bralam 2 dziennie , 1 rano jedna popoludniu miedzy 15-16. I się zaczeło. We wtorek (18.12) wieczorem się położyłam do łóżka czytając ksiazke i czułam ból w podbrzuszu po prawej i lewej stronie. , było tak również kolejnego dnia w środe (19.10), oraz czwartek(20.12), wczoraj (21.12) czułam ból w dole brzucha, niewiem z jakiego powodu to się dzieje. Biore table silmplq oraz Syndi nadal. Dziś rano (22.12), niewiem czy to moja wyobraźnia, ale czuje lekkie mdłości, jest mi troche nie dobrze. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Gość sssssdddryuiopoiuytrdes
co ty se myslisz ze tu same lakarze siedza :D

odstaw tabletki odchudzające, weź lactoral - probiotyk, który ma wpływ na mikroflorę jelit, jak chcesz schudnąć to odżywiaj się zdrowo i uprawiaj sport, oraz pij wodę mineralną:)