Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

anal facetowi?

Polecane posty

Gość dziwnaona
Czy lubie dominowac to nie wiem ...pewnie troche tak bo zwykle przejmuje inicjatywe i to ja proponuje eksperymenty-on jest zawsze otwarty na propozycje ale oprócz zwykłego seksu to nie zaczyna raczej. Podpowiesz im jeszcze jako facet gdzie szukac tej prostaty? Raz robiłam mu lodzika i przy tym masowałam jądra i wiem że miał ogromny orgazm aż mu głowa eksplodowała

Gość ładne kobiety
tak sie zastanawiam, nie żebym chciał próbować, ale teoretycznie - znacie przypadki gdzie w czasie tego szukania prostaty dziewczyna zrobiła facetowi kuku\?

nie bardzo wiem, jak ci to tak na sucho podpowiedzieć, musiałabyś sama wyczuć. Możesz mu też pieścić miejsce między jądrami a odbytem (boskie uczucie).

Gość dziwnaona
to też robie-no cóż człowiek uczy sie cały czas.Dzięki za odpowiedzi.Może sprawie mu taki prezent na świenta:-)

Gość dziwnaona
piszemy tu na taki temat że pewie nie robilam nic czego byś sam juz nie próbowal

Właśnie chciałem napisać, że może to właśnie będzie prezent na święta :) no napisz. Może będziesz dla mnie jakąś inspiracją...

Gość dziwnaona
nie wiem czy próbowałeś gry feromonów? polega na tym by patrzeć jak partner sie rozbiera,jak sie dotyka a potem wygina tak byś wszystko mugł powąchaćkladnie obejżec -ale nie wolno sie dotknąć aż do momentu gdy ogromne podniecenie rozwala ci...... wtedy świntusze do ucha pare słowek i wkońcu pozwalam na zbliżenie

Gość dziwnaona
miało być "mógł powąchać i dokładnie obejżeć"

dziwna: super, chyba coś podobnego robiliśmy, tylko że ja nie bardzo wytrzymywałem, żeby nie dotykać. Moja np lubiła siadać mi tyłkiem na twarzy. Boskie uczucie. Robiłaś tak?

Gość dziwnaona
Mam czasem różne pomysły i kilka zabaweczek w szufladzie-czasem puszcze gołego sms jak jest w pracy by zacząć grę wstępną już w środku dnia

tez lubie takie gierki , albo siadamy naprzeciw siebie bliziutko bez dotykania i zabawiamy sie ja kutaskiem a ona cipeczką i czekam kto pierwszy nie wytrzyma i sie zblizy :) A jesli chodzi o anal to lubie jak kobieta pieszcząc ustami mojego peniska wklada mi paluszek w dupcie i posuwa

Gość dziwnaona
tak siadam,jak go ujeżdzam to ściskam mu nadgarstki za głowa my wiedział że to ostra jazda-a masz tak że liżesz jej cipke jak wypina sie na pieska-lubie to!!!!!!!!!!!

lizałem jej w tej pozycji i cipkę i...ten drugi otwór. Chodzi mi o siadanie na twarzy, a nie jak go ujeżdżasz...

Kaze jej sie mocno wypiąć rozchylam jej posladki i lize cipke składam jezzyczk do srodka a pozniej zaczynam lizac jej dupcie... Uwielbiam to ... na samą mysl teraz juz czuje ze mam ciasne spodnie.... chcesz porozawiac o tym? to moje gg 4494882

Gość dziwnaona
alberto-odpada GG zaraz ide do domu. A co do siadania to tak -on leży a ja sobie siadam to raz przodem to raz tyem albo ocieram sie o jego nosek-ja to lubie a on szaleje za moim zapachem:-) A jak u was z przebierankami?

z takich udziwnien to ostatnio sprobowalismy pissu... powiem wam ze jara mnie to bardzo, nawet nie sądzilem ze tak bedzie

Gość dziwnaona
Tak zwykle jak są na pagonach.A tak by ssala ci jajka gdy ty jesteś na pieska?

Gość dziwnaona
pissu to znaczy oddawanie moczu?

Gość dziwnaona
Wesołych Świąt chlopaki:-) i "Nigdy nie mów nigdy"

Gość dziwnaona
nie bardziej jak liże inne części ciala