Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Jak ją teraz zagadać?

Polecane posty

Miałem taką sytuację: Uczęszczałem na ćwiczenia z pewnego przedmiotu. Taka jedna falna dziewczyna siadała za z siebie na miejscu koło mnie. Sama z siebie zagadywała mnie parę razy. Raz sama z siebie podała mi terminy kolokwiów, żebym nie przegapił. Jakoś nie mogłem wziąść się na śmiałość, żeby się jej przedstawić. Ona nie, że wiem jak ma na imię, a znalazłem jej profil na FB. Jak ją teraz zagadać . . .

Gość abe44
ja się boisz konsekwencji to lepiej nie zaczynaj. Albo masz przysłowiowe jaja albo nie. Co się takiego może stać?? Zaproponuj kawę ewentualnie odmówi. Świat się nie zawali.

Ja właśnie jestem na etapie wypracowywania "jaj". Jednej, też z tej samej szkoły wysłałem kiedyś wiadomość. Też mnie obserwowała kilka razy, ale z nią nie rozmawiałem. Żeby było ciekawiej. Personalia obydwu znam z listy obecności i obie mają tak samo na imie . . .

Gość abe44
i co? odpowiedziała na tą wiadomość?

Gość zapros ja do znajomych
i napisz 1-2 zdania, zeby wiedziala o kogo chodzi (skrotowo, najlepiej na wesolo):)

Napisała: "kojarzę, że razem studiowaliśmy tylko jaki cudem mnie znalazłeś?!:)" J zacząłem sprostowywać, przepraszać i się więcej nie odezwała:(

Gość abe44
a cś ty "sprostowywał"? i za co przepraszał??? bo faktycznie z jajami problem!

nie tlumacz sie, bo to jest podchwytliwe pytanie, odpowiedz cos na luzie, ze przypadkiem na nia trafiles;) w kazdym badz razie krotka odpowiedz i pytanie do niej, zeby gadke rozkrecic

Bo to było tak że jej niechcący wysłałem zaproszenie do znajomych. Z nudy weszłem na jej profil, stuknąłem niechcący w pad i poszło zaproszenie . . . I jej o tym napisałem. Także o tym że ją widziałem po 22 w tramwaju jak wracałem z roboty . . .

Gość abe44
jakby mi ktoś napisał, że niechcący wysłał mi zaproszenie to też bym się nie odezwała. nie ma intencji - nie ma odzewu. Proste!

napisz jej, ze pamietasz ja z zajec i dzieki za rozkladowke egzaminow, czy cos w ten desen, ale NIE TLUMACZ SIE badz nieco tajemniczy(nie wykladaj od razu wszystkich kart), ale tez nie sciemniaj, ze w ogole Ci nie zalezy

mogles rownie dobrze napisac, ze znalazles jej profil i pamietasz z zajec, to rowniez jest prawda i nie brzmi przypadkowo ani desperacko;)

przy okazji co oznacza, ze jestes Ariem?

Z tą pierwszą dziewczyną, z którą nie gadałem a do której napisałem, dziwnie wyglądała sytucja, bo pare razy ewidentnie mnie obcinała. Raz na żywca, że obróciła głowę o 180 stopni i się na mnie gapiła. Z drugiej stroy wydawała mi się zbyt wysokoligowa dla mnie. Dlatego czułem się nieco schizofrenicznie w tej sytuacji . . . Może poprostu kogoś jej przypominałem . . .