Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkfkfkfkf

co ja mam robic:(

Polecane posty

Gość fkfkfkfkf

witam mam problem z chlopakiem jestesmy ze soba od 15 miesiecy we wrzesniu mamy sie pobrac do tej pory bylo wszystko okej nawet bym powiedziala ze wspaniale.. ale od 3 dni sie zmienil nie przytula mnie stal sie obojetny ;/ jak go pytam cos ie dzieje i w ogole to odpowiada ze nic i ze poprostu ma zle dni:( a w ogole to zaczelo sie od tego jak pewnego wieczoru pilismy winko i on wyszedl niby do wc po czym nie bylo go 10 minut wiec poszlam zagladnac czy jest okej i co widze jak on z moja siostra sobie siedzi i oglada film.. niewiem czy powinnam byc o siostre zazdrosna w sumie zna ja dlugo... ale niewiem co robic jast taki dziwny:( boje sie ze moze nastapic najgorsze:( niewiem jak sie zachowywac... czy dac u spokoj i czekac...jestem zalamana

Gość satellite 90
jedno wyjscie - szczera rozmowa, powiedz mu o swoich obawach, spytaj co mu lezy na sercu , niech ci to wyjasni , jak dalej bedzie krecil to spytaj czy mu na tobie zalezy

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
jak cię nie przytula to może nie lubi :D powiedz sobie ze ma taki charakter macho :D twardziel :D nie lubi się przytulać :D idiotki tak to sobie tłumaczą. a prawda jest taka że każdy facet który kocha kobietę lubi ja przytulać gdyż przytulanie kobiety którą się kocha nie wywodzi się z charakteru tylko z uczuć. może stracił tobą zainteresowanie a zakochał się w siostrze.