Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffgg

Kolega chyba mnie okradl...

Polecane posty

Gość ffffffffffgg

Wczesniej nazwalem go nawet przyjacielem, to byl moj jedyny tak dobry znajomy. Wczoraj siedzielismy sobie, jedlismy pizze i ogladalismy mecz. Musialem w pewnej chwili wyjsc przejechac samochodem i wrocilem po kilku minutach. Dzisiaj ide do fryzjera, chce zaplacic i mam tylko 100zl i 50zl a bylem pewny, ze mam jeszcze 20, bo wydaje mi sie, ze wczoraj jeszcze tyle mialem. Pieniadze smieszne więc nie mogę, nie chcę uwierzyc w to, ze by to ukradl, ma prace. Sam juz nie wiem co robic, zalamalem sie, nie strata pieniedzy ale tym, ze ludzie sa po prostu zli. Nie trafilem w moim zyciu jeszcze na zadnego przyzwoitego czlowieka. Nie rozumiem tego, moze to jednak ja nie jestem normalny, bo nie krade, nie obrabiam nikomu dupy i nie klamie.

Gość koi koi koi
zero dowodów poza Twoim "przekonaniem że tyle miałeś", a już wiarę w ludzi tracisz. najpierw się zastanów gdzie sam mogłeś przewalić te pieniądze, a dopiero później szukaj winnych wśród innych ludzi 🖐️

Gość upsy daisy
a nie wydales przypadkiem na pizze??

Gość ffffffffffgg
Nie wydalem, na pizze mialem dokladnie odliczone + napiwek, chcialem sie pozbyc drobnych.

Pewnie huj cie okradl . To skurwysyn a nie 'kolezka'!!! Kiedys u mnie stary poszedl sie kapac to jego kolega poszedl do jego pokoju I mu kase zapierdolil, jakze sie zdziwil jak mniievw drzwiach zobaczyl. Od razu ojciec z wannny wyszedl ja go trzymalam a ojciec nawalal I zAmiana. Hahaaa

Gość ania43324
ludzie nie sa zli. potrzebowalam wczoraj 60 zl na prezenty, ale nie mialam pieniedzy. wczoraj kolega pozyczyl mi 40, bo tyle mial. potem poszedl do kolegi na pizze i mecz i tamten pozyczyl mu jeszcze 20 zl. dzieki niemu moge kupic prezenty na swieta

Gość ffffffffffgg
ale nie moge w to uwierzyc, znam goscia 12 lat, czesto jest umnie, czesto sam zostawal na kilka chwil i to pierwsza taka sytuacja. Mam nadzieje, ze sie myle...

Gość upsy daisy
moze poprostu zgubiles?poszukaj w aucie