Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa swieczka

przebijał ktoś błonę u ginekologa?

Polecane posty

Gość waniliowa swieczka

mam problem z pierwszym sexem, niestety moj facet nie moze włożyć czlonka do mojej pochwy, czuje straszliwy ból i jest duży opór :O próbowaliśmy już 3 razy. W zwiazku tym mam pytanie: jak wyglada przebijanie błony u ginekologa? czy odbywa się na znieczuleniu, czy jest robione od ręki, czy trzeba się umawiać specjanie na dodatkową wizytę? czy lekarz całkowicie pozbywa się tej blony czy tylko ja nacina aby udalo się ją przebić podczas stosunku? z gory dzieki za wszelkie odp

Gość Jak byłam
dziewicą to miałam ten sam problem. Było kilka prób aż w końcu się udało. Nawet mi do głowy nie przyszło żeby iść z tym problemem do lekarza...?

Gość gwiazunia23
Próbujcie z partnerem kilka razy. Może jestem staroświecka, ale błony pozbyłam się po ślubie :P Ale miałam wtedy 22 lata.

witam. Byłas juz moze kiedys u ginekologa? Bo byc moze masz genetycznie wade błony dziewiczej i jest ona zbyt gruba. Dlatrgo tez proby jej przebicia sprawiaja ci ogromny bol. Proponuje wizyte u lekarza. Byc moze jest tak jak napisałam na poczatku a wtedy dostaniesz skierowanie do szpitala na zabieg w znieczuleniu ogolnym. W tym samym dniu wychodzi sie do domu. Boli troszke kilka dni ale juz poxniej niema zadnego problemu. Dostaniesz zaswiadczeniezebys mogla pokazac je swojemu chlopakowi zeby niemial pretrnsji ze miałas swoj piereszy raz z kims innym. Pozdrawiam