Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Różnica w seksie z przystojniakiem a brzydalem

Polecane posty

tylko jeżeli chodzi o partnerów dla nich. Moja babcia nie miała oporów ocenić mojego faceta na podstawie wyglądu, a kobiecina jest po 70. ;)

Gość chyba że ten brzydki
No oczywiście że dla nich, a niby dla kogo innego? ;)

Mnie bawią sytuacje opisywane przez prawiczków gdzie rodzice pytają swojego brzydkiego syna dlaczego nie ma jeszcze dziewczyny :D 🖐️ :classic_cool:

Ile IMO ma wzrostu że go krasnalem nazywacie?

Gość IMO12404
chyba że ten brzydki "Mnie bawią sytuacje opisywane przez prawiczków gdzie rodzice pytają swojego brzydkiego syna dlaczego nie ma jeszcze dziewczyny" ­ Lepsze było jak jeden twierdził, że jest przystojny, bo mu tak niezainteresowane w nim, zajęte koleżanki powiedziały i biedak zastanawiał się czemu jest sam, skoro dobrze wygląda. :D

Gość IMO12404
Iftarko - piernik Figowy? Czy Figi jako deser po pierniku? :P

Ale brzydki że miał brzydką twarz czy że miał szpetny ryj, do tego był karkanem i miał sylwetkę osła? Bo wysoki dobrze zbudowany facet z brzydszą twarzą może bardzo wiele. Trzeba tylko odpowiednio zadbać o swój wizerunek. Ale jak w każdym aspekcie męskości ktoś leży się w rynsztoku to strach do dziwki iść bo ta przepędzi i zwyzywa od brzydali :D Przejebane mają niektórzy ludzie.

Gość Marianna Wilde
wygląd nie ma aż takiego znaczenia dla mnie. w łóżku lubię doświadczenie, miły dla ucha głos, otwartość, temperament. ważna jest osobowość, intelekt i zainteresowania, bo po seksie lubię pogadać. byłam z przystojnymi i mniej przystojnymi, wielu z nich inne kobiety oceniały jako bardzo nieatrakcyjnych. to, jak jest w łóżku, nie zależy od wyglądu, choć pomijam tu ekstrema takie jak widoczne choroby typu otyłość, ciężki trądzik - nie wiem,jak bym reagowała na takiego partnera. nie przeszkadza mi nadwaga ani problemy z cerą, ale nie wiem, czy nie robiłyby mi różnicy w dużym nasileniu. nigdy nie byłam z nikim bogatym, miałam szansę, ale był bucem i maminsynkiem, więc go olałam. mam 29 lat, jestem z 49-letnim nauczycielem angielskiego (Brytyjczyk). nie jest ani zamożny, ani super atrakcyjny, ale zadbany, oczytany, aktywny, inteligentny, czarujący. jego jedyna wada to to, że jest zdeklarowanym starym kawalerem i mimo naszej już rocznej znajomości, wiem, że nasza bliskość nigdy nie będzie większa niż teraz - spotykamy się, spędzamy razem czas (nie tylko w łóżku), i tyle. wszystkie moje znajome twierdzą, że nie jest atrakcyjny: szczupły, siwiejący, w okularach. nosi się neutralnie - jeansy i koszule. dla mnie jest bóstwem, najatrakcyjniejszym mężczyzną na świecie. kocham Go bardzo i dla mnie jest najpiękniejszy, a w łóżku nigdy nie było mi tak dobrze jak z Nim. nie uroda się liczy, a to "coś", ta chemia między ludźmi, przyciąganie, ciepło.

Gość Marianna Wilde
aha - wysoki nie jest - ok 1.75 +/- 5cm - ale ja nie lubię wysokich :) (mam 164cm wzrostu)

Gość nie rozumiecie chyba
o co chodzi. wyglad jes oknem. jesli okno jest brudne, nie zajrzysz do domu. jesli okno jest czysciutkie i estetyczne, chetnie spojrzysz wglab a nawet wejdziesz do srodka.

Gość facet niezbyt przystojny
Jestem w szoku po przeczytanie niektórych komentarzy :(

Gość zofiazofffia
Mój facet uroda nie grzeszy.Laski na niego nie lecą ale wiem, ze jest mi z nim najlepiej w łóżku niż z kimkolwiek (chociaż wielu ich nie było) Wcześniejsi moi partnerzy uchodzili za przystojnych ale nie było mi z nimi tak dobrze jak z tym wiec moim zdaniem uroda ma sie nijak do zdolności. To, że auto jest ładne nie znaczy, ze jest szybkie

Gość Laska z dużej wsi
Ja z przystojniakiem nawet na oral na pierwszej no może drugiej randce bym sie zgodzila :)

Gość Marianna Wilde
Zofia, dokładnie :-) jak facet jest ciekawy, inteligentny, namiętny i ma jakieś zainteresowania, to nie musi być przystojny :) jeśli chodzi o wygląd, ja wymagam tylko jednego. HIGIENY OSOBISTEJ!! bez tego nie ma mowy o niczym. OK, jestem powierzchowną, płytką pustaczką, ale dwa razy zerwałam znajomość, bo Panowie W OGÓLE nie myli zębów a z prysznicem też było kiepsko. no... nie mogłam. nie dało się. bleee. poza tym, lubię i puszystych i szczupłych, wysokich i niskich.. byle by było "coś", "chemia", porozumienie dusz no i temperament :))) jestem uzależniona od sprawiania przyjemności mojemu Kochaniu, uwielbiam Go pieścić, dotykać, smakować, całować.. jak mi tylko na to pozwala,a pozwala - jestem najszczęśliwsza na całym świecie.

Gość ANULKA-26
Nigdy bym nie poszła do łóżka z brzydalem i grubasem :o

Gość Dziwica
Dla mnie liczy się to czy jest z nim w łóżku dobrze i jak do siebie pasujemy. jezeli bedzie czuly, delikatny i bedzie czul moje intencje to moze byc brzydki, garbaty i slepy. Wiecej o mnie znajdziecie na http://www.ars-amandi.pl/

Gość 4567
brzydal ( z twarzy ) może mieć "fajnego" kutasa a przystojniak może się okazać nie tylko niewypałem tam ale i również może być samolubny i myśleć tylko o sobie co skutkuje raczej małym zadowoleniem kobiety.

Gość ten piekny
chyba że ten brzydki - znasz życie chłopie !!!! :)))) chętnie pogadam !

Gość gość
Ja jestem z wyglądu przeciętna. Byłam w dwóch poważnych związkach (> 5 lat) z przystojniakami. Pierwszy mnie zdradził z latawicą, z drugim rozminęliśmy się w priorytetach (gdybym ja była dla niego najważniejsza, a jednocześnie on nie wymagał ode mnie doskonałości, to już byśmy byli hajtnięci). A teraz zakochuję się w osobie.. która takim typowym przystojniakiem nie jest. Jest odrobinę niższy ode mnie, włosy mu się trochę przerzedziły, ma brzuszek i.t.d. Ma niski, wibrujący głos, bardzo męski, dominujący zapach, ma swoje zdanie i walczy o swoje, a jednocześnie jest opiekuńczy i delikatny. Do tego bardzo się starał i stara, możemy zawsze się dogadać co nie jest trudne bo mamy niemal identycznie podejście do życia. A przede wszystkim.. mamy o czym rozmawiać, możemy rozmawiać po 12 godzin bez przerwy. Tak od kilku lat. Więc dla ludzi na ulicy jest pewnie takim "flejtuchem", a wiele zyskuje jak się podejdzie bliżej :) Przeszkadza mi u niego ta nadwaga trochę, bo nigdy nie lubiłam ludzi co jedzą więcej niż potrzebują. Pamiętam też czasy kiedy był szczupły.. Ale mi się też przyda kondycję wzmocnić, więc basen czeka:)

Gość gość
Brzydal moze sie przydac do zarabiania kasy dla pieknej kobiety aby sie mogla ladnie ubrac i spodobac przystojniakowi.

Gość gość
Mój poprzedni facet - z brzuchem, łysiejący mimo młodego wieku ( ale po zobaczeniu jego ojca widziałam co mnie czeka). Przez pewien czas złapał zajawkę na siłownię, wyglądał o niebo lepiej mimo że chodził jakies 2-3 mc, ale przestał i zaczął tyć. Rozstaliśmy się bo mnie zdradzil, ale wyręczył mnie bo chciałam to skończyć, jednak trzymało mnie przyzwyczajenie. Mój obecny - boskie ciało, boskie wszystko! Ale oprócz tego, że świetnie wyglądak, jest nam razem świetnie, i mimo długiego stażu (>5 lat) jaram się nim coraz bardziej i też dbam o siebie bo chce dać mu to co on mi ;). Dlatego - tak, wygląd ma znaczenie, cały czas jestem na niego nakręcona, ale też dla tego ze to TEN.