Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakas TaM Kaczka

co mi panie dasz?

Polecane posty

Gość Jakas TaM Kaczka

w ten niepewny czas a ja sram gnam i nie wiem co pisac jestem ukojona swoim istnieniem do konca swiata nie wiem albo wiem nie wiem co pisze jestem zagubiona albo odnaleziona w sumie sama juz nie wiem jestem glupia i pusta niczym wiatr wirujacy na łące....alkohol jest przeciwskazany w tej sytuacji..ale mimo to wszystko jest pieknie uwielkbiam was i to forum dzieki wam i sobie odnalazlam sens zycia to jest piekne mimo tego ze teraz nie wiem co robie i tak za kilka dni sobie przypomne kim lda mnie byliscie ale teraz pamietam i wiem ze jestescie tak fajni jak moje stare trampki ktore nosze w mrozie ale co tam i tak zamarzne i tak umre kiedys wiec co maja do tego trampki ,,, nic co nie ? no tak a guma orbit jest do zucia to jest logiczne ale i jednoczesnie piekne no dobra wiem wiem wiem wiem nie wiem co bedzie ale wiem co jest teraz sie strasznie nudze i nie wiem co ze soba zrobic moze macie jakies propozycje ? podziekuje.. wiem ze jestem nieoczytana z gory przepraszam za moje zacne i niezbedne bledy ortograficzne ale pisalam ten list w nieograniczonym pospiechu......dziwne moja glowa tego nie ogarnia wybaczcie hop hopooooppohpo

Gość Jakas TaM Kaczka
ojejku serce nei wypadaj z moich ochydnych nabrzmialych krwia flakow bo ci bedzie niedobrze na tej brudnej ochydnej okaleczonej i nie przyjaznej podlodze mowie toibe zaufaj mi a ja ci opowiem kim jestem dla ciebie bo ta blondynka cie doprowadzi do nikad i w sumie nie ogarniesz sam do kogo uciec bo na koncu i tak nie uciekniesz nigdzie bo predzej czy pozniej cie nakryja a ideal i perfekcja jest blisko albo daleko w zaleznosci od pokonanego dystansu ale to juz wiecie czekam na jakze zbedne albo niezbedne rady bo intrernet sie wiesza juz