Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauuudia1

ma mnie gdzies?

Polecane posty

Gość klauuudia1

Jestem na studiach w innym miescie niz moj facet. ja tu, on tam. ja chodze na imprezy tutaj, on chodzi i zarywa noce tam. dopoki on nie byl na studiach ja wracalam do niego na kazda wolna chwile, zeby spedzac ja razem. nie wyobrazal sobie zebym mogla tam imprezowac z kimkolwiek. teraz on poszedl na swoje i nawet mnie nie pyta, tylko czasem powie, ze idzie na impreze, albo zadzwonie i słysze, ze na niej jest. wrocilam teraz na swieta po 2 tygodniowej nieobecnosci, wpadl na krotka chwile i powiedzial, ze dzis sie nie widzimy, bo ma 'wigilie' z ludzmi z uczelni oczywiscie w klubie. Przykro mi sie zrobilo, bo wzielam wolne i przyjechalam specjalnie dzien wczesniej, zeby wiecej czasu spedzic... on nawet nie zaproponowal mi zebym z nim poszla. Czy ja przesadzam, czy to normalne?...

Gość kasiczkaa
niby jestescie ze soba a zyjecie kazdy swoim zyciem. a w weekend czy na swieta sie spotkacie i to ma byc zwiazek>? do tego ty wracasz, a on niekoniecznie chce sie widziec, wiec sama chyba widzisz jak jest.

Gość patipane
Ciebie sobie nie wyobrazal na imprezach, nie pozwalal, a on sie bawi a to dobre! uciekaj od tego palanta

Gość dooooooooop
nie przesadzasz, to nie jest normalne/ czemu nawet nie spytal czy masz ochote z nim isc???

Gość hazo
dobrze jest. tez bym chcial taka dziewczyne

Gość klauuudia1
dobrze jest dla niego, bo moze latac i robic co chce. taaaaaak?

Gość hazo
dokladnie. i go nie zostawisz. jakby co to daj maila moze spotkamy sie? :)

Gość klauuudia1
czyli robi ze mnie idiotke. i to jest dobre? :] a niby po co? skad jestes?

Gość lmx00
Moze on zaczyna tam sobie ukladac new life?

Gość klauuudia1
tez o tym myslalam. a ja pewnie w zapasie jakby mu nie wyszlo... a czy to normalne ze ja przyjezdzam po dosc dlugiej nieobecnosci a on leci na impreze?

Gość lmx00
nie, to nie jest normalne:(

Gość hazo
dla niego to dobry układ. jestem z zachodniopomorskiego a ty ?

Gość klauuudia1
to nie jest układ tylko związek. wiec kazdy powinien dać coś od siebie. Dobra jestem jak przyjade na 3 dni, spedzimy w sumie 2 noce, bo w dzień zawsze odwiedzam rodzine. i jade do siebie. coraz wiekszy bezsens tego zwiazku czuje... tylko po co jego zapewnienia, ze mnie kocha jak nikogo, ze jestem najlepsza bla bla bla... po co sie stara jak jestem, a jak pojade to wraca do swojego rozrywkowego życia.

Gość klauuudia1
pomorskie

Gość hazo
zaskocz go i oznajmij ze rzucasz studia i zostajesz u niego juz na stałe. ciekawe jak sie bedzie zachwywał.. :)

Gość klauuudia1
nie uwierzy ;p kurde.. nie jestem jakąś zazdrosnica, jestem za swobodą w związku, ale oczekuje chociaż troche szacunku. Lepiej na nic nie pozwalać, na żadne imprezki, duperele z koleżankami, wtedy od razu sprawa jasna.

Gość hazo
etam , tak sie nieda zyc. zainteresował mnie ten temat bo mam znajomych ktorzy tak dokladnie wlasnie robią. ale to sa straszne ruchacze i cwaniaki ale pewnie twoj taki nie jest

Gość klauuudia1
czyli, ze sa w zwiazkach mozna pwoiedziec na odleglosc a sypia sie z innymi? ja juz nie wiem gdzie jest ta granica. czytam rozmowe jego z kolezanka pisze, jej ze ma fajny tylek, jakies glupie teksty, nawet nie chce ich cytowac. ona widac na dystans, on wsyzstko nakreca, ale niby sie w pewnym momencie wycofuje. oni razem bywaja na imprezach i mam wierzyc, ze nic tam sie nie dzieje? ... trace glowe

Gość hazo
oni mieszkaja w tych samych miastach tylko ze osobno. a ty, jak myslisz ze cos tu nie jest wporzadku, ze on takie rzeczy komus pisze, to ja uwazam ze musisz posluchac siebie, bo jakby moja kobieta tak z kims pisała to bym ją za łeb z domu wyjebał

Gość klauuudia1
no wlaśnie... skoro Ty jako facet widzisz, ze jest tu przeginka, to ja jestem glupia, ze sie jeszcze nad czyms zastanawiam. moze byc swoboda, ale trzeba potrafić ustawić sobie granice. aaaa on leci na calość, chyba.

Gość aniczkaa
nie trac czasu, on chce sie bawic, a Ty chyba tylko mu przeszkadzasz. wie, ze zawsze wrocisz i to wykorzystuje... teksty do kolezanki o fajnym tylku nie sa okej

Gość aniczkaa
nie trac czasu, on chce sie bawic, a Ty chyba tylko mu przeszkadzasz. wie, ze zawsze wrocisz i to wykorzystuje... teksty do kolezanki o fajnym tylku nie sa okej