Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiika_

Jak Mu powiedzieć, że jestem w ciąży?:) Jakiś wyjątkowy sposób??:)

Polecane posty

Gość Mariiika_

Wszystko już mamy co potrzebne do jakiegoś "normalnego" życia... samochód, własne mieszkanie i na szczęście obyło się bez kredytu, on prowadzi własny biznes, ja mam stała pracę, on zaczął wspominac o dziecku. Ja, że jeszcze nie, że jeszcze czas jeszcze z rok chcę sobie popracować... Bardzo nalegał, aż się pokłóciliśmy strasznie wykrzyczałam mu, że nie jestem inkubatorem dla niego... temat zakończył się raz na zawsze. Kilka miesięcy później pojechaliśmy do znajomych którzy mają dziecko i widziałam jak mój mąż się bawił z tym maluchem, syn koleżanki nie chciał pozwolić nam jechać, dała mi go na ręce a serducho mi zaczęło bić jak szalone..:):D Tego dnia wyrzuciłam tabletki antykoncepcyjne do kosza. Było to na przełomie lipca i sierpnia jednak nie powiedziałam mężowi, że to zrobiłam. Zacząl mi się spóźniać okres, wczoraj byłam u ginekologa. Jestem w ciąży!! :) wiem jak bardzo chciał być tatą dlatego chcę mu powiedzieć w wyjątkowy sposób... ;);) Pomyślałam o kopercie w której dam mu zdjęcie usg i to taki prezent na święta :D czy to dobry pomysł? Jesli nie, Pomożecie cos wymyślić!!:) On nie ma pojęcia że mogę byc w ciąży nie powiedziałam, że nie biorę tabletek to będzie mega niespodzianka:)

malusckie buciki w ladyn pudeleczku, jak zobaczy zdjecie usg to moze sie nie domyslec....

Gość fajnie jest snieg pada
usg? lepiej maluskie buciki lub skarpetki i..smoczek w pudełeczku;) i daj pod choinke rozpakuje i...mega radosc:)

Gość lopae
zacznij go wyzywać od dziecioroba to się sam połapie :D🖐️

Gość chloe t.
czuję, że w święta będzie wpierrdol za oszukiwanie :classic_cool:

Gość a to chociaż jego dziecko
bo inaczej to będziesz musiała test na ojcostwo robić.

Gość n bgfd
skoro sama decydujesz, że przestajesz brać tabletki to nie zdziw się, że zasilisz grono samotnych matek.

Gość natalka_14
pewnie kupi ci gumowy młotek do wybijania głupich pomysłów :classic_cool:

hahahaha jego:* To mó jedyny partner przez całe zycie:* nie za oszukiwanie bo po prostu temat ucichł nie pytał czy biorę tabletki a ja tylko nie powiedzialam, że nie biorę więc jakie oszukiwanie?:D

Gość uhgug
a moze czekoladowy telegram z tekstem np. Tylko mnie kochaj Tatusiu :) tylko musisz sie dowiedziec czy zdazysz do wigilii. moze maja kuriera??? albo zamow i powiedz w sylwestra o polnocy - tylko juz urok nie ten sam. w kazdym razie gratuluje :)

tak tylko szkoda, że najpierw mnie prosił około rok o dziecko i żebym przestała je brać :D ja wiem, że on chce ja to po prostu WIEM!

Gość skyisblue
włóż do koperty rzadką kupę niemowlęcą pod choinkę

Gość copoczac
najpierw prosił, potem przestał :)🖐️

Ja rozumiem,że bardzo chciał być tatą ale według mnie zrobiłaś świństwo robiąc to za jego plecami...(odstawiając tabletki). Ja bym kupiła maleńkie buciki albo smoczek i butelkę do karmienia.

Gość n bgfd
facet może i chce być ojcem ale czy teraz? 2. chce ale chce mieć decyzje a nie pod przymusem

Ja rozumiem,że bardzo chciał być tatą ale według mnie zrobiłaś świństwo robiąc to za jego plecami...(odstawiając tabletki). Ja bym kupiła maleńkie buciki albo smoczek i butelkę do karmienia.

Chciałam mu zrobić niespodziankę!! Tak, po tej kłótni przestał mnie prosić o dzieciaka padły straszne słowa. Mówił, że wiedziałam od początku, że on chce mieć dziecko ile ma czekać a ja, że nie jestem inkubatorem niech sobie znajdzie matkę zastępczą miał wtedy łzy w oczach. Moim zdaniem zrobiłam mu niespodziankę nie świństwo. Raz już próbowałam podczas tych jego próśb odstawilam na 2 tygosnie potem zaczęłam lamentować że ja nie jestem pewna że chcę mieć dziecko żeby przestał mnie zmuszać i odbiło się to na nim strasznie bo wierzył, że zajdę w ciążę a ja się wycofałam i zaczęłam je brac od nowa... rzucał tymi tabletkami wogóle to był bardzo ciężki okres kiedyś on mi je kupował potem powiedział, że nie da ani grosza na to co niszczy mu życie i marzenia. dalej uważacie, że zrobiłam świństwo??

Gość diviannna
gratuluje, pomysl z bucikami i zdjeciem usg pod choinke bardzo fajny pomysl. do tych co pisza ze ja w dupe kopnie - musicie byc strasznymi nieudacznikami, wspolczuje wam,

A może pójdę do galerii, kupię teraz i dam mu?:) Nie mogę już wytrzymać :D powiem, że mam dla niego prezent wcześniej :)

Gość Decyzje o dziecku podejmuje
się wspólnie bo tak to może się wypierać on nie chciał a Ty przestałaś brać tabletki i nic nie mówiłaś. Jeśli się wyprze odpowiedzialności to będzie Twoja wina i Twój problem.

w wigilię to nie wiem bedziemy spędzać z jego rodzicami czy dać mu coś takiego przy nich?:D Chyba nie...;)

Gość ll;mlklmlkmklk
a w jakim wieku jestescie?

Gość fghjhgf
facet marzył o dziecku ale wiesz w jakim wieku? może 40 a ty go młodego wkopiesz!

A idę teraz do sklepu, dam mu dziś już nie wytrzymam :D Jeszcze wczoraj kolega dodał zdjęcie swojego niemowlaka na portal społ a on kosamenował "Śliczny ten Twój synek, zazdroszczę :)" Wtedy miałam ochotę mu powiedzieć żeby już tak nie zazdrościł bo będzie miał swoje...:D Dobra to dzięki za rady! :) kupię buciki, smoczek i może misia jakiegoś...:)