Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegancka12345

jak sie jej pozbyc

Polecane posty

Gość elegancka12345

moj chlopak kiedys na zalosc mi pisal ze swoja kolezanka ze studiow. widzial ją moze 3 razy, a wielka przyjazn od razu. teraz na fb zmienil status na wolny i ona juz od razu sie go pyta WOLNY? CO SIE STALO? - co mam zrobic zeby ona od niego sie odczepila, wydzwania do niego pisze, niby kolezanka ale mi cos tu smierdzi

Gość fajnie jest snieg pada
o jest wolny..to kobieta pisze;) ja sie nie dziwie.. gorzej jakby mial status zajety a ona co wolny jestes chodz tu do mnie;)

Gość elegancka12345
jak mial w zwiazku tez pisala, starsznie sie nami interesowala juz od poczatku. chciala widziec moje zdjecia itd

hmm..moze była ciekawa z kim..przegrała? w cudzysłowiu? a co pokzał jej? I co mowiła?

Gość elegancka12345
tak pokazał jej moje zdjecia. mowila ze jestem bardzo ladna i pytala jak dlugo ze soba jestesmy itd, w ogole byla teraz zainteresowana co sie stalo ze sie rozstalismy. no sorry, ale co to ją obchodzi, jest zwykla znajoma ktora moj chlopak zna 2 miesiace..

kobiety lubi.a plotki..to dlatego a moze chce wiedziec ile ona ma szanse kobiet nie rozszyfrujesz Jak?Moze dzidizusiem;)