Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona 30stka

fantazjuje o mlodszym tak 18-25 lat

Polecane posty

Gość Gawel
Napalona a czemu kreca Cie tak mlodsi? Chcialbym dowiedziec sie wiecej moze zrozumiem lepiej moja kobiete? ;) Zreszta ona twierdzi ze nigdy nie chciala sie wiazac i nie szukala tyle od siebie mlodszego ale ja jej dalem to cos czego niedali jej inni

Gość napalona 30stka
Gawel nie jestem w stanie Ci tego wytlumaczyc, jak pisalam wyzej narazie fantazja czysta ciekawosc, cos tam mi siedzi w glowie i chcialabym sprobowac, jezeli juz to zrobie to napewno napisze co mnie kreci i dlaczego :P pozdrawiam :)

Gość Sportowiec 19
Hej :) Ja jestem z zachodniopomorskiego :) a Ty?

Gość Gawel
Rozumiem ;) fajnie ze znalazlem Twoj temat bo zawsze mnie to ciekawilo jak to wszystko wyglada z 2 strony chcialabys moze porozmawiac na ten temat w mniejszym gronie? np. gg

Gość napalona 30stka
fajnie, a moglabym zapytac jak ja poznales w jakich okolicznosciach i jak sie to rozwinelo, wiem banalne pytanie jezeli nie chcesz to nieodpowiadaj poprostu czysta ciekawosc :)

Gaweł, ja Ci powiem jak to wygląda z mojej strony. Jestem w związku partnerskim, udanym, ale też mam takie fantazje żeby bzyknąć młodszego. Oni wydają się tacy napaleni, a my czasami potrzebujemy takiego ostrego sexu, no wiesz... I chyba chodzi też trochę o to, że wtedy możemy być trochę takimi kobietami, które dominują, tak trochę uwodzą i omamiają takiego młodzika, a on jest za nami posikany i ciągle napalony. Taki jest mój punkt widzenia, może inne panie mają inny. Ale czy bym rzuciła dla niego wygodne życie u boku dojrzałego partnera??? Nie sądzę, no jak raczej nie.

No coś w tym stylu. Wiem też, że dużo młodych chłopaków, już po pierwszych inicjacjach seksualnych dochodzi do takiego momentu, że zaczynają ich kręcić doświadczone kobiety, takie w wieku 30 - 40 lat, szczególnie jeśli jeszcze są w miarę szczupłe i zadbane. Pewnie dlatego, że wydają im się już właśnie takie doświadczone i może przez to bardziej zmysłowe niż te wszystkie napalone małolaty, co to zrobią loda za dobrego drinka. Rozmawiam czasami na ten temat z moim facetem, bo on chociaż ma już 35 lat, to nadal go kręcą takie zadbane kobiety po 40. Widocznie po prostu z wiekiem granica się przesuwa, ale upodobania zostają takie same :).

Gość napalona 30stka
o wlasnie dobrze powiedziane :)

Gość Gawel
Poznalem ja na czacie rozmowa przyjacielska nie szukalem kobiety bo bylem w zwiazku ktory na dniach sie niestety rozpadl :P swietnie sie rozumielismy szalone glupawki i powazne rozmowy niestety ona z innego miasta i nigdy nie myslalem nawet by ja poznac ale jakos tak sie zlozylo ze po paru tygodniach amor nas ustrzelil i zaproponowalem spotkanie zgodzila sie i nie zalowala ;) do takiej jednej niegrzecznej u nas jest innaczej ona woli byc dominowana hehe jest zwariowana ale bardzo czula kocham w niej to

ja mam 25 i to co muwisz to czysta prawda pociagja mnie zadbane kobirty po 40 , 50 letnie marzy o nich , chyba dlatego ze wiedza co chca a mlodzi im to oferuja swoja energie

Gość Gawel
Aha jest mezatka i nigdy nie namawialem ja do zdrady przez pol roku tylko przytulanie i namietne calusy :P nie wiem jak to wytrzymalem hehe ale poprostu dobrze czulem sie w jej towazystwie i nigdy nie traktowalem jej przedmiotowo mialem szacunek i to sie oplacilo bo nasz 1 raz czulem sie jak by to byl naprawde moj 1 raz aaaah sie rozmarzylem :P tak to prawda zadbane kobiety nie nastolatki maja w sobie to cos i czesto za takimi ogladam sie na ulicy sklepie czy gdzie kolwiek w sumie nawet bardzo czesto :P macie w sobie to cos duzo moglbym wymienic ;)

Gaweł, Ale ja nie powiedziałam, że nie lubię być zdominowana ;). Na początku to jest tak, że lubimy troszkę pouwodzić, ale ogólnie to lubimy jak nas facet troszkę zdominuje, przyciśnie do ściany, zedrze majtki jednym ruchem, podciągnie spódnicę do góry i.... ;) A czasami lubimy delikatnie i powoli, czule itd.... no ważne, żeby coś urozmaicać w łóżku. :)

a mnie sie nieraz zdaje ze kobiety dojrzale wstydza sie przyznac ze chciayby miec taki romans z mlodszym, a jesli juz zdecydowalyby sie to maja obawe ze jak douscic do tego aby tego mlody narwaniec ogladal je nago, kochal sie z nimi

Gość Gawel
Rozumiem ciekawe nigdy tego nie probowalem tak stanowczo ale dobralem sie pare razy do niej w miejscu raczej do tego nie wskazanym i podobalo jej sie to bardzo ;P ale musialem ladnie poprosic na uszko i wsadzic raczki tam gdzie nie wolno hehe a ty mialas juz jakies przygody z mlodszym? mozesz opowiedziec cos wiecej jesli to nie problem ? :P

tak zgadzam sie ale jezeli ta druga strona mezczyzna chce z nia byc to skad te obawy i porownania, pod wzgledem fizycznym jesli dojdzie do sexu wiadomo ze wszystko pasuje jak ulal natomiast kobiety jeszcze wedlu mie maja problem z akceptacja tego ze beda kochac sie z mlodszym, nie wiem jak to napisac ze to mlodszy bedzie w nich, daruja im siebie

Gość Gawel
No wlasnie moja widzialem miala z tym problem bo gdy poznalismy sie na wakacje ja paradowalem przy niej bez koszulki i pilismy sobie piwko a gdy 1 raz sie zaczelismy kochac ona starala sie zaslonic swoje "niedoskonalosci" po ciazy mi to absolutnie nie przeszkadza to ze tam skora troszke pomarszczona czy jakies rozstepy bo tak ogolnie jest piekna dojrzala kobieta ja tez nie jestem idealny ale glupio sie czuje i szkoda mi jej bylo jak widzialem jak sie zaslania i mowi mi ze jaki ja ladniutki jestem naszczescie udalo mi sie ten kompleks zniwelowac calujac cale jej cialo konczac dluga minetka :P

Gość napalona 30stka
no no Gawel az jej zazdroszcze :P

nam mezczyzna nie przeszkadaja pewne niedoskonalosci u kobiet tak jak napisal przedmowca, natomiast kobiety z tego robia wiekszy problem , az nie bedzie tego pierwszego razu i sie przelamia , najlepiej wtedu przytuilic ja , wycalowac po calym ciele , aby bylo jej super

Gaweł, pamiętaj, że piszę w swoim imieniu, a nie wszystkich kobiet na świecie ;) (wiesz, to na wypadek, jakbyś kiedyś dostał za to po pysku :) ). Mam takie fantazje (może inne panie też i szkoda, że żadna się nie podłączyła do dyskusji), że taki przystojny, świeżo poznany facet np. na imprezie, po uroczym wieczorze spędzonym razem zaciąga mnie w ustronne miejsce i przejmuje nade mną władzę ;). Kobiety lubią czasami być zdominowane, ale to musi być doświadczony kochanek, tzn. on nie może przegiąć, nie może być brutalny, tylko stanowczy, acz delikatny i wtedy pewnie większość na pewno kobiet by mu uległa i oddała się. cybercyber, coś w tym jest co piszesz. To tak jakby młodszy facet troszkę odzierał kobietę z godności. Może właśnie dlatego, że to jest coś szalonego, coś co już niby nie wypada robić dojrzałej babce, takie po prostu głupstwo, które jej nie przystoi. Może dlatego takie odczucia czy reakcje?

Gość Gawel
Teskni mi sie za nia czasami nie tylko chodzi o seks ale tez nasze rozmowy wyglupy nie poznalem nigdy takiej kobiety tzn. moje rowiesniczki nie maja tego "czegos' czego bardzo mi brakuje

powiedzialas jedna bardzo wazna rzecz stanowczy i delikatny , wedlug mnie tez ytzeba miec wyczucie aby poloczyc te 2 rzeczy, np. jestesmy gdzies na przyjeciu rozmwiam, jest fajnie , rano spotykamy sie ( nie spedzilismy razem nocy( idziemy na basan a potem na saune, ja rozbieram sie do naga a czy Ty tez? jestesmy tylko we dwoje

A co do krępacji ciała, to też to słyszę od swojego faceta, że przesadzam z tymi kompleksami, bo po ciąży moje ciało już nie wygląda jak dawniej. Dla niego to normalne i on w ogóle nie zwraca na to uwagi. Dla niego ważniejsze są proporcje , tzn. żeby ciało kobiety miało zachowane proporcje, no nie idealne jak u modelki, ale takie prawidłowe powiedzmy (no że brzuch się nie wylewa np. zza paska :) ). Ja staram się dbać o siebie... biegam, chodzę na siłownię, ćwiczę itd. i to jest tez dla niego ważne, bo to mówi o tym, że mój duch jest ciągle młodzieńczy ;).

Gość Gawel
Wiem o czym piszesz niegrzeczna kazdy ma swoje upodobania ja jestem raczej strasznym rzepem i mordo klejkiem :P pamietam jak po udanej zabawie wyglupialismy sie nago w pokoju potem robilem jej kolacje i zasypialiala mi w swoich ramionach ze splecionymi nogami kochalem lezka w oku sie kreci

Gość Mnie nie omamisz sobą
Taka jedna niegrzeczna :D mimo żem młodzik wiecznie napalony :P:D STarsze kobiety fantazjują o młodych nie dlatego ze są wiecznie napaleni :D:D bo to raczej puste by było odmładzają was podnieca was ta dzikość to ze może się z tobą kochać wszędzie nawet na ławce w parku żywioł w gaciach dzikość której nie da się opisać słowani

wiadom ze facet po 50 moze miec juz pewne problemy a taki 20 latek zawsze stoi na bacznosc, a konczy jakby strzelal z armaty

Gość Mnie nie omamisz sobą
młody mimo wieku może powalić cię swoją dojrzałością :P Przyjoł się głupi stereotyp że młodemu tylko na ruchaniu zależy itd w może i niektórym tylko na tym ale są wyjątki :p są młodzi męzczyźni dojrzalsi ok facetów którzy mają po 40 50 60 lat