Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona 30stka

fantazjuje o mlodszym tak 18-25 lat

Polecane posty

Gość Cyber cyber cieniasie
nie pieprz o erekcji bo to coś co tylko i wyłącznie masz przy cyber seksie :D autorka potrzebuje tylko głupiego młodego bolca więc moze sie nadasz bez tej gadki :P

Gość Miła:)))))))))
Mogę zabrać głoś. Ja lubię dominować, a mój chłopak jest uległy. Sądzę, że jest więcej kobiet, które z ostrego seksu chciałby przejść do sado-maso czy to z jednej, czy z drugiej strony. Czyli nie delikatne kontrolowanie, oddawanie inicjatywy, ale również brutalność czy nawet bolesność stosunku, oraz poniżające czynności, zachowania. Tak też może być dobrze. Nie ma co uogólniać cudzych pragnień do jednego, bo ludziom siedzą w głowach różne scenariusze. Pewnie są i kobiety, które lubią zawsze romantycznie i delikatnie, przytulanki, czułostki, pocałunki itd. i są w niebie. Przy różnorodności ludzi mnie nic nie zdziwi.

dominować nad młokosami?:P może jeszcze ich uczyć przy tym?:D:D Teraz młodzi potrafią więcej od was ludzi starej daty :P

Gość Gawel
Mila sa gusta i gusciki ;) tak ze wiesz ja napewno chcialbym poznac jeszcze taka kobiete ale nie pijana na imprezie konczac szybkim numerkiem tylko spelnic swoje i jej marzenia mmmmm

mialem wiele okazji na imprezach pijanych dojrzakych kobiet ale to nie to , nie ide na takie cos i latwizne

cybercyber miałeś wiele okazji a gdzie teraz siedzisz na forum kobiecym? :D szukasz tu seksu jak wielu innych którzy rozdają numery na kazdym głupim temacie o obciąganiu? i nie koniecznie są to młodzi :D:D jak tu się przyjeło. równie dobrze to jakiś 40 latek żonaty a kobieta przy garach kucharzy mu by miał co zjeść :P ilu kolesi zamiast dbać o kobietę której przysięgali w kościele nawet juz z nia nie sypia tylko siedzi po nocach i pałuję sie na forum uprawiając cyber seks :D

Gość Gawel
Niestety wiekszosc kobiet z gory przekresla nas mlodszych bo sadza ze jestesmy tylko niedojrzalymi napalonymi szybko strzalowcami

kazdy się tu przechwala jaki to dziki ogier jeden próbuje przebić drugiego a krowa która dużo muczy mało mleka daje :P:P:Pplanować seks opisywać co jak kto robi :D hmm czy da się opisać namiętność i dzikość? taką prawdziwą nie rodem z red tuba :D:D:D

cybercyber problem w tym że ja zamiast gadać na forum szukać szczęścia miałem już romans z zadbaną 45 letnią mężatkom :P a teksty o niedojrzałości i szybkostrzałowcach :D:D jak nie umiesz gadać zaskoczyć starszej kobiety zrobić wrażenie dobre to nawet na młodej nie zrobisz chyba ze na galeriance za dzinsy coopera.. Kobiety lubią czyny nie gadki :P

Gość Gawel
A ty co w takim razie robisz na kobiecym forum? Nastepny cwaniak?Po co ten nick? Poco sam zaczynasz go obrazac? Czy tylko cwany w internecie jestes? Chlopie wez rozbiegnij sie jebnij glowa w sciane pomysl i zamilcz bo nic interesujacego nie wniosles do tej rozmowy zegnam...

Gość kolejna koorwa co ssie czarne
moze przychodzi sie smiac z takich pajaców jak wy ty i kolega cyber cyber bo to po co on tu przychodzi widac po nicku :D:D

Gość no ,,,...,./
widac cyber cyber a w realu gacie sie trzesa przed kobietami

Nie ma się o co kłócić. Ja nie myślałam nigdy, że jak młody to nie wytrzyma 10 min nawet. Raczej kojarzy mi się to z jakąś spontanicznością, dzikością i niezłym rżnięciem ;) ... A to że i młodzi potrafią być bardziej dojrzali od 40, czy 50-cio latków... no wiadomo, nie lubię generalizowania.

Gość hgahaghagahajkjalaljalala;
Taka jedna niegrzeczna :P szukasz sobie jakiegoś młodego :P

masz racjęco do generalizowania, aczkolwiek ja zauwazyłem że w przypadku kobiet metryka ma duże znaczenie....im dojrzalsza tym więcej w temacie do wyłuskania.....fakt sprawdzony empirycznie ;)

Gość Suczka27
Autorko rozumiem Cię, mnie też kręcą młodsi w tym przedziale wiekowym 18-25;););) są tacy fajni, spontaniczni, ten błysk w oku, gładziutka buzia, niezjechany jeszcze charakter, idealizm 🌻👄

Gość pragnekobiety
suczko, szukam kobiety na seks... jak masz 27 lat to idealnie, ja mam 22

Gość Suczka27
najlepiej to wysportowany 20latek chodzący na siłownię, wysoki, przystojny, ładnie umięśniony, z tym błyskiem w oku mrauuuuuuuuuuuuuuuuuu👄

Gość Suczka27
pragnekobiety super masz wiek, ale ja tu nikogo nie chcę poznawać :) buziak 👄

Gość pragnekobiety
175 wysportowany, siłownia systematycznie jest, a blysku musisz sie sama przekonać

Gość pragnekobiety
chetnie poznalbym ciebie np. w kawiarni ;)

Gość pierniczycie ja mam 25lat
polotu nie straciłem fantazji tez nie, błysk w oku jest aż oślepia kobiety, swoją mam i nie daje jej spokoju, nawet zębów spokojnie czasem nie może bo nie jest w stanie :D:D i na tym się nie kończy kiedy wracam wcześniej do domu nie mogę się doczekać kiedy wróci :P temperament i osobowość niezwykła :Pi mam nadzieje ze pytong mnie nigdy nie zawiedzie :D zdrowo się odżywiam by poprawić swój smak

Gość pragnekobiety
i vice wersa, starsze kobity są dla mnie również bardzo interesujące

Gość pierniczycie ja mam 25lat
nie może umyć 😴 :P A jak to jest z 40 latką sprawdzę za 15 lat :D:D:D 🖐️