Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana synowa 26

Mam problem z tesciowa - szperanie

Polecane posty

Sluchajcie, mam problem z tesciowa. Pare dni temu bylismy z mezem poza domem i zostawilismy tesciom klucze, zeby zagladali do mieszkania i podlewali kwiaty pod nasza nieobecnosc. Niestety, wiem, ze tesciowa szperala nam po domu, zagladala w szafki i w moje osobiste rzeczy. Wiem, bo sama sie z tym nie kryla i niby to dyskretnie komentowala zawartosc naszych szuflad i ilosc moich butow. Zaznacze, ze te buty sa schowane i zeby je zobaczyc, musiala przekladac pewnw rzeczy w garderobie, wiec to nie jest tak, ze po prostu weszla do mieszkania i zobaczyla co gdzie lezy. Od tego momentu stracilam do niej zaufanie kompletnie. Nasze relacje zawsze byly poprawne, a teraz nie moge nawet patrzyc na te kobiete, bo bardzo cenie sobie moja prywatnosc. Zamurowalo mnie, jak ona mowila o naszych rzeczach, a poza tym nie jestem taka osoba, co kazdemu dogada, wiec nawet z nia o tym nie rozmawialam.Nie chce poruszac tego tematu teraz, przed swietami, ale skreca mnie na mysl o tym, jak obludna moze byc ta kobieta. Z drugiej strony zastanawiam sie czy moze nie przesadzam. Nie widze sensownego powodu dla ktorego mialaby przeszukiwac nasze szafki, dlatego mam do was pytanie. Co byscie zrobily na moim miejscu?? I czy uwazacie, ze przesadzam?

Zastanawiają mnie też grudki zaschniętego kału na moim dildo

Gość jenk
pierwszy i ostatni raz bym odpuściła i zapomniała .Nie usprawiedliwiam jej ale pewnie chciała z ciekawości przejrzeć wasz dobytek.Nie rób zadymy o to,nie nakręcaj się.

Gość ojojku
przeczekaj święta, weź dwa głebokie oddechy..albo 3 jak potrzeba i spokojnie z nia pogadaj. Powiedz w ze przyszłości nie chciałabyś takich sytuacji. Bez kłotni bo wydaje mi sie że sprawa tewgo nie warta, pozatym jak sie pokłocicie to bedzie musiala sie komus wyzalic i przy okazji poopowiadac co tam w szafkach znalazła. Jak mi keidys baba u której wynjamowałam grzebała to pozyczyłam taki ogromy wibrator..i wsadziałma do szafki jak wyjezdzalam na kilka dni.. ponoc egzorcyzmy nad nim odprawaiała - jej syn mi powiedzial :D

Normalny odruch to otwieranie szafek i przegladanie osobistych rzeczy innych ludzi?? Ja tak nie robie. Jezeli siedzielismy u nich, to jedyne co zrobilam, to wodzilam oczami po pokoju i ogladalam kwiatki;D Nigdy nie otwieralam szafek! Ona chyba z natury jest wscibska, bo slyszalam pare razy zarty na ten temat, ale nie pomyslalam, ze mnie tez to spotka... Nastepnym razem tez planuje polozyc w szafce cos, co ja zszokuje, moze wtedy domysli sie, ze nie powinna tego robic?... nie wiem.

Była ciekawa jak macie, jak prowadzicsz dom....trochę se bucików poprzymierzała, w lustrze poprzeglądała w twoich super extra mega drogich kreacjach... wielkie mi halo ;)

Nie weszlaby w moje kreacje:D Ja rozumiem, z jednej strony ciekawosc, ale jak sobie pomysle, ze obca kobieta zagladala mi w majtki czy w prezerwatywy, to zle sie z tym czuje. Mnie np nie obchodzi jakie ona ma kieliszki, a ja bardzo nasze interesowaly... Tak samo moje dokumenty:(

Gość slodkawisnia - znowu pijana
A ja bym nie poruszala wogole tego tematu. Skoro taka jest wscibska, to pewnie sie juz nie zmieni. Po prostu nie dawaj jej kluczy nast. razem i juz.