Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprzeczytaniu tematu

o tym czy 13 latka moze byc seksowna

Polecane posty

Gość poprzeczytaniu tematu

Tylko bardzo chory człowiek marzy, myśli i ślini sie na widok 13 letniego dziecka. Mam siostrzenice w tym wieku i noz mi sie otwiera jak widze ze takie gnidy zyja, oddychaja tym samym powietrzem co ja. Psy i gnidy z was skurwiele.

Gość zajebiozaDream
Na pewno istnieją gdzieś pedofile , ale tutaj to najczęściej są wizje różnej maści popieeerdoleńców, których marzenia raczej nie wyjdą poza granice snów na jawie.

jeśli nie molestuje jej słowem ani dotykiem to nie mam nic do niego dla mnie bardziej obrzydliwa jest np. nekrofilia

Gość gdy ja miałam 13 lat...
nie czytalam tego tematu ale powiem coś o sobie: mając 13 lat, bylam w 1 gimnazjum, gdzie rozmowy o seksie, kondomach itp byly na porzadku dziennym, kolezanki przechwalaly sie ktora juz to robila (ja mowilam,że tez, mimo że bylam dziewica, ale chcialam sie popisac) 13latki gadały o seksie w aucie, w maluchu, o seksie z 18latkiem...mocne makijaze... czytalam wtedy Lolite... ogolnie zdrowe 13 latki mysla o seksie i chca sie podobac, maja juz okres i sa po czesci kobietkami... co nie znaczy,że jakiś stary typ ma je gwałcic, gwałtow w ogole nie powinno byc, ale jesli 13 latka ma ochote na seks z powiedzmy przystojnym 20 latkiem to mysle "czemu nie?"

Gość właśnie, czemu nie????
:classic_cool:

Gość świrolog
czy podpaska może być wygodna oto jest pytanie :classic_cool:

Gość Fan Strap On
ahahhaha 13 latki i sex hahaha puknij sie w czoło pustaku 13 letni ;d

Gość smiejcie sie smiejcie
ale ja w wieku 13,14 lat mialam niemoralna propozycje od jakiegos starego zboka. :/

Gość eeoiwewq
kumpel miał laskę, co jak miała 13 lat wyglądała na studetkę. 1,70 wzrostu, kształty jak mało kto, uprawiał z nia seks, ale nie był jej pierwszym. Potem go rzuciła, bo brął takie leki że nie zawsze mogł po nich... jakas nimfomanka... Ja sama wcześniej dojrzałam i mając 13 lat to mi dawali kilka więcej, nawet 18

Gość pffffffffffffssss
taka dzifkowata 13stka to powinna właśnie zostać w doope wydymana i by sie uspokoiła odechciałoby jej sie nagle kurewskiego zachowania i do nauki, do dobrych uczynków czas! ja też gadałam kiedyś że jestem po a nie byłam , tylko dlatego, że inni sie przechwalali czego to nie robili i kłamali. ja to potem zrobiłam naprawdę, a okazało się, że oni nie. i to ja potem żałowałam.

Gość lama time
chce mi sie srac :O

Gość gdy ja miałam 13 lat...
uczylam sie w dobrym gimnazjum, poszlam do dobrego liceum i na dzienne studia, nie zaszlam w ciaze jak wiekszosc lampucer w wieku 17-21...

Gość gość
Oczywiśćie że może! Tylko zależy... Ja mam 13 i koledzy mojego brata mówią że moja npnz* jest tak seksowna że by ją wydymali! Ale oni i tak mają niepokolei w głowie. Sry za błedy ale pisze szybko. * NPNZ- Najlepsza Przyjaciółka na zawsze