Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata dzis

dlaczego on mi to robi

Polecane posty

Gość agata dzis

Powiedzcie mi dlaczego facet najpierw umawia się na spotkanie, dzwoni , pisze smsy, a później zachowuje się tak jakby sie nic nie stało? Dziś znowu się spotkaliśmy i na dodatek miał focha na mnie nie wiem dlaczego. To dzisiejsze spotkanie było w większym gronie i on ostentacyjnie całował i przytulał nasza wspólną znajoma. Widział chyba że mi jest głupio więc po co cholera to robi? I skąd nagle te fochy przecież nic mu nie zrobiłam . Były dziś takie momenty że próbował mnie dotknąć a za chwilę całował w policzek inna. Ech...

Gość szaraczek
Agata, Ty nie trac czasu na zastanawianie sie dlaczego tylko za przeproszeniem olej go totalnie. Sa inni

Gość pierdziulugulu
ale to ją właśnie boli gdyby adorował Ją i miała by go w garści, to zapewne by go z czasem olała a tymczasem musi walczyć o jego względy i to się jej podoba kobiety uganiają się za dupkami tylko dlatego by poczuć się lepiej czasami wydaje mi się, że mężczyźni są dla kobiet niczym trofeum a relacje damsko męskie to jak sport wygrywa gdy owinie sobie go wokół paluszka jeśli nie to walczy z innymi tak długo aż osiągnie swój cel jeśli się nie uda będzie płakała do poduszki, albo co gorsza nam tutaj na forum

Gość pierdziulugulu
ale nie dlatego, że utraciła miłość swojego życia, o nie... powodem łez będzie niepowodzenie... poczuje sie gorsza od innych i ucierpi na tym jej ego... :P

Gość popieram szaraczka
:) olej kretacza

Gość szaraczek
Tak wiem, najbardziej lubimy wlasnie takich, ktorzy nas olewaja, nie szanuja, traktuja zle, a pozniej jak juz nas zycie z nimi pozadnie kopnie w dupe to zaczynamy zauwazac tych pozadnych i dawac dobre rady innym