Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boom boom !

Co myślicie o takiej matce?

Polecane posty

Gość moje_trzy
świetna!

Gość Alina -
wychowuje córkę na ku­re­wkę, te ruchy, ta muzyka... dziecko nie ma być seksowne! zabiera jej dzieciństwo, jeszcze przyjdzie moment na ponętne wygibasy...

Czemu niedorosła? Pewnie niejedna mama tak się wygłupia ze swoim dzieckiem tylko nie każda kręci filmy :D takie tam wygłupy przed kamerą :)

Gość ccccccccvxvcx
A co w tym niby złego? Po komentarzach to sobie wyobraziłam, że to jakis taniec na rurze i trzymanie sie za cycki, a to takie tam wygłupy przy muzyce. Kobitka energiczna i wesoła, dziecko tez sie dobrze bawi - jak dla mnie wszystko ok

Gość kaska2112
Jak dla mnie bomba:) Dziecko przeszczesliwe, robie ze swoja corka tak samo, ona uwielbia tanczyc, ja mniej, ale jestem zmuszona:) Od malego wydziwia na parkiecie, ma 21 miesiecy;)))))))) Wiecej takich mam!

Gość ala211134
Ja tez bede ze swoim tanczyc a gdybyn byla laska jak ona sama jestem przy kosci to pewnie moje ruchy bylybybtez dla kogos sexi.. Hehe chodzi ci o to ze jaka matka takiendziecko coz a moze ta dziewczyna jest wartosciowa

Dawno nie widzialam tak zabawnego pozytywnego filmiku!:D Niedorosla? Jest swietna! Ma dziecko ale widac ze mimo tego nie zapomina o swoich potrzebach. A maluszek po prostu genialny!!! I widac ze swietnie bawi sie z mama.

Gość kochanka Franka
Superrrrrr !!!!!! :D

Poza tym jakie ruchy, jaka kurewka? Niektore z was juz chyba nie pamietaja jak sie tanczy w klubie bo przeciez nie tanczy sie tam walca :Dchcialabym tak wygladac i tak sie umiec wyginac jak ona:P

Gość do Rollie
Rollie a co jesteś grubaską?

Gość hggfhfggfgfhfgh
hehe moje kumpele też tak się bawią z dzieciaczkami:) no przecież przy walcu wiedenskim nie będą się tak gibać z maluszkami:P zresztą sam tytuł mówi za siebie:) pozytywny przekaz ja najbardziej, czepcie się lepiej tych matek co "wystawiają" swoje dziecko w wyborach małych miss:) make upy, fryzjer, tony lakieru, te stroje:) a tu zwykłe dziecinstwo z wesołą mamuśką:)

Gość ciemno
zajebiste :) tez bym się tak bawila z dzieckiem jakbym miala :) moja mama tez ze mna tanczyla tylko przy innej muzyce bo wtedy inna byla modna :) a na video widac wyraznie ze mama patrzy na mala wciaz czy aby nie upadla i czy cos sie nie stalo :)

ale jakie ruchy? jaka kurewka? mam wrażenie, że oglądalam inny filmik :) bo widziałam radosne dziecko bawiące się świetnie ze swoją mamą. NIC ABSOLUTNIE ZDROŻNEGO. sama radość :) tez się wygłupiam tak z córką (no dobra wygłupiałam bo teraz w połowie 7 msca juz mi sie nie chce :D a ta mama znalazła świetny sposób na ćwiczenia i troche ruchu przy małym dziecku :) przyjemne z pożytecznym

Gość do potegi podswiadomosci
Rollie moge sie tylko pod toba podpisac!

Gość hygjhugg
ppzytywny filmik.Niedawno na cafe był inny gdzie mała dziewczyna tańczyła przed TV w rytm muzy.Tam to były 'ruchy' jak 'k***'.

Gość jhjjhjhj
no tak, a co sobą może prezentować nastoletnia matka? odpowiedź brzmi nic.

świetna wyluzowana matka i tyle, ludzie chyba zapomnieli jak się kiedyś sami bawili w klubie hehe zapomniał wół jak cielęciem był :D

Gość oldmaryjane
taniec jak taniec, ale w co ta kretynka dziecko ubrala?? fuckin baby na koszulce..porazka

Gość Wesoly mikolajek
Nic tam dzinego nie widze. Sama sie nie raz z synem wydurnialam i tanczylismy radosnie. Lepiej jak ma potanczyc niz olac dziecko i klapnac przed kompem

Gość Wesoly mikolajek
A zapomnialam dodac, starsza jestem od niej z 10 lat ale tez sie umiem wyglupiac :D

Gość zonaKraka
Bardzo pozytywna :) Czemu niedorosła? Dziecko się świetnie bawi, nie wygląda na zaniedbane a widać że ma kontakt z mamą, a ruch to zdrowie.

Gość Wesoly mikolajek
klapnąć przed kompem jak ja, zapomniałam dopisac

Gość fajan amtka i fajne dzeickoa
sama czesto urzadzam tance wygibance z moimi dziecmi i jest super zabawa!

Gość dla mnie to wygląda trochę
żenująco...

Gość ja dziewica orleańska
fajnie bawi sie dzieckiem,nic złego wtym nie widzę,niejedna z was pewnie tez tak robi;)

Ja robię tak często z moim synkiem :) puszczę jakąś muzykę w radio lb tv,podgłośnię i tańcujemy.Ostatnio mój synuś sobie upodobał Gangam style :D jak to słyszy, to tak tańczy że go łamie we wszsystkie strony :D lubimy sobie tak razem potańczyć,albo czasem ja śpiewam,on razem ze mną tylko że śpiew w jego wykonaniu jest taki, że usiłuje mnie przekrzyczeć :) jak dla mnie pozytywny film.

Gość do sweeta
oł dzizas, to Wy potraficie na podstawie kilkuminutowego filmiku ocenic, xy jakas kobieta nadaje sie na matke, czy nie? szacun, ja bym potrzebowala do tego znacznie wiecej danych, nie jestem wrozka :D