Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjezdzajacy za granice

Polska to CHINY EUROPY

Polecane posty

Wyjezdzam wlasnie z rodzina do Norwegii radze zrobić wam to samo bo w przyszłym roku nędza jaka dotknie Polskę bedzie gorsza niz na Litwie i Ukrainie.Będziecie ludzie pracować za worek ziemniaków miesiecznie sami zobaczycie.

Gość GorąceSłońce9999
Adiiiiios! Tylko jak już wyjedziesz i stworzysz tam gniazdko - nie krytykuj Polski. Nienawidzę obłudy niektórych emigrantów- mieszkają już za granica, utożsamiają się z tamtym krajem, a Polaków wyzywają- szczyt hipokryzji.

Gość as wywiadu
Do widzenia. O jednego nieudacznika w kraju mniej.

Gość Kolorowe sny kiedy ja
Przecież twój wyjazd już postanowiony to po jakiego chooja piszesz tu o tych ziemniakach? Pożyjemy, zobaczymy. Martw się swoim żywotem na obczyźnie, my sobie poradzimy.

jeleniu jeden z drugim policzcie sobie pajacyki ile byscie zarobili za granica w swoim zawodzie bo napewno nie wmowicie mi ze w Polsce zarobie wiecej niz W Norwegii.Jestescie elementami szarosci zyjacymi za te o wASbidne 2-3 tys zł miesciecznie gdzie JA w swoim zawodzie w Norwegii zarobie 20xtyle.Tylko Debil pisze sie na zostanie w tym kraju i na takie zycie.Powiem wam tyle nawet cwaniaczki co maja firmy i kreca na lewo w przyszlym roku beda mieli ostro przejebane. :)) wasza dupa wasza sprawa :D,

Gość jład zaks,m
a po jakiemu tam sie godadasz i jako co pracujesz? ja uważam że masz racje ale ja nie mam jak wyjechac bez między innymi znajomości jezyka

Gość ale to..
mamy jeszcze 1 rok czy miesiąc?

wyjezdzajacy- twoje słownictwo i tok rozumowania świadczy o tzw. buractwie.. A fakt, iż siedzisz na kafeterii (forum dla kobiet) i wylewasz swoje żale świadczy o tym, że jesteś niezaradnym, nieporadnym i mało inteligentnym człowiekiem, który sam siebie próbuje utwierdzić w przekonaniu, że wyjeżdzając robi dobrze.

pewnie ze sobie poradzicie bedzie wpierddalaaac ziemniaki ze słomą.pić kurvvvva wode z kanału i mieszkać w piwnicy.Ale polaczek jak to polaczek powie no huj tak musimy żyć innego wyjścia nie ma bo co zrobimy'' juz mi kurvva was jest żal polusy:D

Polaczek to własnie określenie idealnie pasujące do buraków, którzy myślą, że wyjeżdzając nagle są super ekstra odlotowi , zapominając o kraju, w którym się urodzili.

dobre kartofle nie sa krwa zle, a tak swoja droga po ile sa dobre kartofle w norwegii?

Gość kalifornia dream
Bezmózgu- powinieneś wypierdalać z tego kraju w podskokach , na kopach :) Piszesz "Polusy, Polaczki" a przecież jesteś Polakiem i się tego kurva, nie wyprzesz. Jedź czem prędzej, jednego debila mniej

słuchaj Polakiem byłem i zawsze będę ale w tym kraju hujovvym żyć nie chce bo wiem że tutaj się jużnic nie zmieni a może by tylko hujowwo napewno nie lepiej.I dlatego dołączam do grona 17mln polaków którzy stąd wyjechali i żyją normalnie..

Gość holly dolly mop
Wolę żyć w moim kraju,do którego mimo wielu niedogodności mam szacunek chociażby przez wzgląd na osoby , które tak walczyły o jego niepodległość, gdzie zarobię 3 tysiące miesięcznie, niż w obcym kraju, w którym jest się nikim, imigrantem, który pracuje za najniższą i jest rozchwytywany przez najgorszych pracodawców i zarabiać nawet 20 tysiaków miesięcznie . I tylko patrzeć od którego wyłapię się w pysk,bo komuś nie przypasuje to, że jestem imigrantem

kalifornia zapierdalaj do pracy za 8zł brutto bo kurwwa na tyle sie cenisz.Tyle jestes wart kurwa te 8zł brutto

Gość Kolorowe sny kiedy ja
i chwała ci za to, że dołączasz do tych 17 mln Polaczków tacy jak ty na pewno na nic się tu nie przydadza

Gość kalifornia dream
jesli ktos mierzy swoja wartosc poprzez stawke godzinowa to jest zdrowo jebniety, szczegolnie na punkcie kasy.

Gość as wywiadu
Policzyłem. W norwey mógłby być co najwyżej asystentem. Tu jestem dyr. Zarobię więcej niż w Norwey. Po co mialbym tam jechać? Tam się jeździ turystycznie. Byłem tam kilka razy :D

Gość wikipedia ciocia
wyjeżdzający idz juz spać,bo styki ci się grzeją, daruj sobie umoralnianie wszystkich i biadolenie, jakim nieudacznikiem jestes

a hujjj wam w dupee to bedziecie wpierdalac ziemniaki ze słomą kurwwwa gotowane na starych butach !!! hvj mnie to obchodzi ! i wypierdalac bo juz niedlugo bedziecie zapierddalac po nowym roku za 4zl brutto gdzies tam kurvva w fabryce kibli.

Gość kaska2112
Jeszcze nie raz bedziesz wpierdalac polskie kartofle:P

Gość LEtissa COsby
Przecież to jakiś świr konkretny.