Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARYNA111

Mój facet jest zbyt szarmancki wobec kobiet!

Polecane posty

Jesteśmy parą w wieku powyżej 40 - stki, znamy się niecałe 2 lata. Problem polega na tym, że mój partner jest zbyt szarmancki wobec kobiet. Nigdzie nie przepuści okazji, żeby zagadnąć, uśmiechnąć się itp. do innej kobiety. Mówi, że jest tylko uprzejmy i nic złego nie robi, ale ja widzę, jak kobiety rozkwitają przy nim. Taki sposób zachowania ma we krwi, po swoim ojcu (to jego słowa) i uważa, że nie powinnam się czepiać, bo to jest jego normalne zachowanie. A jak widzi, np. ekspedientkę w sklepie, która uwija się jak w ukropie, żeby obsłużyć klientów, jest przy tym bez uśmiechu, to on zawsze jest tym pierwszym w kolejce, który podchodząc, zawsze musi coś miłego powiedzieć i pani zza lady jest nagle uśmiechnięta i zadowolona. Mój partner mówi, że trzeba było u tej kobiety rozładować smutną i napiętą atmosferę. Jakoś inni mężczyźni nie zadbali o to, żeby była uśmiechnięta. Kochamy się wzajemnie i planujemy wspólną przyszłość, ale ja mam już dość takiego mega szarmanckiego zachowania się mojego partnera względem niemalże każdej kobiety. Czy ktoś zna sposób na takiego faceta, żeby stonował trochę, a nawet więcej niż trochę? Dziękuję.

Gość nie wierzę takim
mąż mojej koleżanki zawsze mega szarmancki,tez lubi popisywać się szarmanckimi gestami,a to powie coś wesołego,sypatycznego itd itp wszyscy wokół "jaki to fajny gość",nikt nie powie na niego marnego słowa, grał pod publiczkę nawet przed własnymi dziećmi kiedy ich nie było w domu,potrafił na zonę podnieś rękę,wyzywał od najgorszych,nie dokładał się finansowo do życia,pensja to jego tabu a tak poza tym leń śmierdzący,oszukiwał,kłamał,zdradzał,chlał w końcu ją porzucił dla wieloletniej kochanki gdyby nie nagrania z tych akcji,nigdy nie uwierzyłabym,że można byc takim podłym mężem ,nigdy!!! przynajmniej jego żona ma dowody na sprawę rozwodową

Skoro On taki jest to nie możesz tego zmieniać tylko to zaakceptować. Gdyż możesz go stracić. Czy dał ci powód do zazdrości lub czy kiedyś straciłaś do niego zaufanie?? Jeśli cię naprawdę kocha to nie masz się czego obawiać. Powinnaś być dumna że masz takiego faceta który jest szarmancki wobec kobiet a kocha tylko ciebie. Wobec ciebie chyba też taki jest??!!

Gość siemia
ja równiez mam męża który jest dżentelmenem i ma ujmujący styl bycia, w dodatku jest handlowcem i na co dzień spotyka się z ludźmi wiele kobiet sądzi że są specjalnie przez niego traktowane i mają nadzieje na coś przyzwyczaiłam się do tego i nie rusza mnie to , nie zmienisz tego , będziesz kazać mu zamieniac sie w chama ? nonsens

Gość Ten świat mnie wykończy :P
NIe rozumiesz autorko słowa "Szarmancki". Myliś komplemenciarza z gentelmenem. Szarmancki oznacza, że mężczyzna jest upszejmy, szczególnie wobec kobiet. Przepuszcza je przodem, otwiera drzwi, usłuzy podaniem czegoś przy stole. Przechodząc obok znajomej ukłoni się i powie pierwszy dzień dobry. Oczywiście może też powiedzieć coś miłego kobiecie, ale bucie szarmanckim nie ogranicza się do miłej rozmowy. Mało tego, mężczyzna prawiący komplementy, i zbytnio się spoufalający, nie zawsze jest szarmancki.