Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika z sonkong

naczynia zepter... warto??

Polecane posty

Gość monika z sonkong

do tej pory mialam gazową kuchnie kilka dni temu zmienilam plyta indukcyjna i piekarnik elektryczny msuze dzis kupic garnki zastanawiam sie nad kompletem naczyn zepter za prawie 10 tys zlotych mozna w nich gotowac bez wody soli i smarzyc bez oleju gotowac w piramidzie uzywajac tych naczyn i plyty indukcyjnej rocznie zaoszczedzamy ponad 2 tys zl czyli po kilku latach uzytkowania zwraca sie calosc pieniedzy a oszczednosci rosną slyszalam ze sa nie do zdarcia mogą sluzyc nawet kilkadiesiat lat kolezanki mowily ze sa warte swoejj ceny są energooszczedne ladne wygodne co sądzicie??

Gość SNap
Nie warto, jedzenie bardzo niedobre, niby zdrowe, ale i tak nikt nie chce tego jesc. Moi rodzice kupili zestaw kilka lat temu, wtedy to byl naprawde duzy wydatek, spłacali to dwa lata i w koncu wszystko wylądowało w piwnicy

Gość az sie usmialam
zartujesz hhahhhahaah ja mam zestaw garnkow do indukcji za niecale 150 zl a ty hcez kupic garnki za 10 tys co to za smarzenie bez oleju i gotowanie bez wody buhahahahah no chyba zart warte swojej ceny lol

Gość kkkkrrroooccciiieeee
dziedostwo jakich mało dla naiwniaków

Gość lipomalll
moim zdnaiem warto sama nie mam bo uzutkuje plyte gazową ale od kolezanek slyszalam ze rzeczywiscie warto twoj wybor ja bym kupila

ze moze warto na poczatku zainwestowac w slownik ortograficzny. kochana, zdecyduj sie albo polska czcionka, albo nie...

Gość monika z sonkong
sory za wszytkie bledy

Gość sama sie zastanawiam
ale ja na razie bym wyprobowale ten 6 czesciowy junior zeptera za 3800 ;d

Gość dieta987
czy naprawde ktos jest tak glupi ze dalby tyle kasy za garnki?