Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauuudia1

robi ze mnie idiotke ;/?

Polecane posty

Gość klauuudia1

jak to oceniac? Moj facet chodzi na imprezy ze swoimi znajomymi, ja ich nie znam. Raczej nie ma mozliwosci, zebym poszla z nim, a jesli jest nie proponuje mi tego. Wiekszosc tych znajomych to oczywiscie kobiety. Przegladalam jego maile, wiem, że pisze z nimi, dla mnie to wyglada na flirt. np. pisze 'koleżance' że jest zgrabna, ze ma fajny tyłek, dopytuje się w czym lezy w łożku, w jakiej bieliźnie itp. ogolnie jakieś takie dziwne teksty. Chyba przegina? a jesli sa razem na imprezie to mam wierzyc, ze nic sie nie dzieje... ;/ Gdy sie widzimy, na każdym kroku mowi jak to mnie kocha i ogolnie się stara, dba o mnie i nie chce mnie puścić. W głowie mi się juz miesza od tego wszystkiego.

Gość ;lkpopppkmn
To jakis babiarz z niego, a daj se spokoj kobito bo on pies na baby jest.

Gość ;lkpopppkmn
Nie zabiera Cię, bo woli udawac wolnego i dupy wyrywac.

Gość klauuudia1
tez mi sie tak wydaje... on udaje, ze sie nic nie dzieje, i sie dziwi czemu jestem zła. chyba mysli, że niczego się nie domyślam. eeeech

Gość klauuudia1
a potem robi ze mnie zazdrośnice i że robie problem tam gdzie go nie ma... ostatnio wpadl do mnie na 30 min i powiedział, ze sie nie widzimy bo sie umowil ze znjaomymi na impreze, a myslal ze mnie nie bedzie i teraz musi isc ;] a na nastepny dzien przyszeł i się pytal czemu jestem taka małomówna. wrrrrrrr

Gość klauuudia1
nie wiem jak to rozegrać, bo nie chce żeby wyszło, że czytam jego rozmowy.

Gość kloniusia
nigdy w życiu bym tak nie pozwoliła. tak robi z CIEBIE IDIOTKĘ!!!

Gość ;lkpopppkmn
Hmm to może powiedz, że czujesz się oszukiwana i tak dalej być nie może dlatego zostawiasz go bo podrywa baby na imprezach. O tym, ze czytalas rozmowy nic nie mow, przeciez rownie dobrze mogl Ci to ktos powiedzec, z osob postronnych. Ile on ma lat?

Gość a ja myślę, że nią jesteś
Ciekawi mnie gdzie niektóre kobiety mają granice, jeśli komplementowanie tyłka i figury i dopytywanie o intymne szczegóły ubioru jest "chyba przegięciem". A jakby ją macał to by była "chyba zdrada"? A jakby wylądowali w łóżku to "może powód do rozstania"?

Gość klauuudia1
Po prostu ten czlowiek tak mi już miesza w głowie, że juz mi się granice zacierają i się zastawiam nad takimi właśnie głupimi rzeczami, jeśli ktoś mi wmawia co chwile, że to ja robie problemy tam gdzie ich nie ma, że to ja wszytsko psuje ciągłymi podejrzeniami, to już mi się trzeźwość myślenia zatraca. On ma 23 lata. Wiem, że znowu sie wszystkiego wyprze, a ja nie będe miała argumentów.

A po co Ci argumenty? Przecież sama widziałaś czarno na białym. W jakim celu chcesz z nim o tym rozmawiać? To po prostu nie jest ktoś dla kogo będziesz tą jedyną. Albo się na to godzisz albo nie.

Gość klauuudia1
Bo jestesmy juz ze sobą 5 lat i nie poznaje tego człowieka, łudze się, że się pogubił, ale się opamięta. Ale chyba nie tędy droga... nie moim kosztem.

Ludzie się zmieniają, czasem niestety na gorsze. Ja bym nie mogła patrzeć na swojego jakby takie rzeczy wyprawiał :o

Gość pierdziulugulu
i kto to napisał? kobieta, która każdego dnia robi z siebie tutaj idiotkę :)

Gość klauuudia1
fikuu mikuuu - Twoje zdanie akurat najmniej mnie obchodzi

Gość pierdziulugulu
autorko - daj mu ultimatum, albo Ty albo przyjaciółki, imprezy i fb

Gość pierdziulugulu
fiku mikuuu Nie musi, Ty nadrabiasz tutaj za wszystkie inne kobiety i niestety nikt Tobie głupota nie dorówna.

Gość aNNNIKKKAASDD33
Przecież to oczywiste, że facet nie jest w porządku. to co czytałaś to jest flirt i podryw, to że nie zabera Cię na imprezy powinno Ci dać do myślenia. Korzysta z innych d..., a Ciebie się trzyma, bo to wygodnie mieć później oddaną żonkę i dupy na boku. Tak -to jest zdrada, tak, oh robi z Ciebie idiotkę. I tacy ludzie raczej się nie zmieniają, będziesz wiecznie zdradzana. Albo się na to godzisz, albo nie. I proponuję zacząć się na jego oczach umawiać z kolegami.

Gość klauuudia1
Dzięki, bo przez te jego wyrzuty i gadanie już na prawdę nie wiedziałam czy to ja przesadzam czy on. Tak mną manipuluje, że czasem zastanawiam się właśnie nad tak prostymi rzeczami. Nawet jego najbliższy przyjaciel powiedział, że 'coś mu odwaliło odkąd zmienił towarzystwo, i zapomina o starych, prawdziwych znajomych'. Chodzi na imprezy i bawi sie jakby nie miał żadnych zobowiązań, a mi oczywiście wyjść ze znajomymi kiedyś zabraniał. Rozwiązanie jest tylko jedno, nie daje mu żadnego wyboru, bo wiem, że tego nie uszanuje, a ja nie będe go sprawdzac na każdym kroku i się zastanawiac jak jest. Jak chce się bawić, niech się bawi, ale beze mnie. Nie bede jego wyjsciem awaryjnym. ;/ Poboli poboli, ale jakoś bede musiala sobie dac rade.

Gość pierdziulugulu
no to teraz gdy już odzyskałaś pewność siebie to porozmawiaj z nim na ten temat, albo po prostu odejdź... bo skoro teraz robi takie numery to jaką możesz mieć pewność, że w przyszłości będzie inaczej?