Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CallMyName

Dziewczyny pomóżcie ...

Polecane posty

Mam pewien problem we wrześniu moja waga wynosiła 53 kg teraz ważę 67 kg. Przez te wszystkie miesiące miałam normalnie @ teraz mi się spóźnia. Ostatni raz współżyłam w sierpniu. Możliwe żeby była w ciąży ?

Gość hande1234
nie. po prostu stajesz się lochą :classic_cool:🖐️

Gość monchita
mozliwe...

Gość Keep Calm
Nie schizuj gdybyś była w ciązy to okresu by nie było, czekaj na @, jak sie nie pojawi to do lekarza po nowym roku.

Gość askabana
Autorko, czy ty masz 15 lat? Jeśli ostatnią "miesiączke" miałaś wrześniu to możliwe, jeśli poźnie to mało prawdopodobne. Najwyraźniej poprostu tyjesz :) To bardziej możliwe.

Nie pytaj się tutaj i nie "gdybaj" tylko leć do lekarza.Niektóre kobiety na początku ciąży mają jeszcze krwawienie.

Gość askabana
Po zapłodnieniu po około 2 tygodniach w wyniku zagnieżdzania zarodka mogą wystąpić krwawienia mylone często z okresem. Piszesz ze do tej pory mialas normalnie, więc najprawdopodobniej zla nowina jest taka ze poprostu przytyłaś. A nie odchudzałaś sie jakos kolo sierpnia? Bo moze to efekt jojo

Gość askabana
Teqi- na początku, a autorka zdradziła nam że ostatnio była z kimś w sierpniu. Więc to niemozliwe

No właśnie sie nie odchudzałam, do tego na plecach i twarzy pełno pryszczy mi wyszło :/ nie wiem co sie dzieje