GrzecznaAga27 0 Napisano Grudzień 23, 2012 okres mi się spóźnia, temperatura 37 st. i mam brązowe plamienie... sytuacja się powtarza... miesiąc temu to samo było... powinnam dostać okres 24 października a dostałam 17 listopada... byłam u ginekologa, stwierdziła że mam rozpulchnioną szyjkę macicy i błonę śluzową grubą tak jak we wcześniej ciąży, oprócz tego miałam zgagę i temperaturę 37 st (zawsze mierze o 9 rano)... i tym razem jest to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiowe opowiesci Napisano Grudzień 23, 2012 a testu nie robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Grudzień 23, 2012 robiłam ale w tamtym miesiącu...tydzień przed wizytą u ginekologa i test z krwi wyszedł poniżej 1 i zwykłe testy robiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiowe opowiesci Napisano Grudzień 23, 2012 na testach z krwi sie nie znam :( a zwykle testy jak wychodzily? negatywne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Grudzień 23, 2012 tak... ginekolog stwierdziła, że na początku ciąży mogą wyjść negatywne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdhdht Napisano Grudzień 23, 2012 a może jesteś w ciąży urojonej? chciałabyś mieć dzidziusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiowe opowiesci Napisano Grudzień 23, 2012 to zrob teraz test. Nie rozumiem na co czekasz i tematy tu zakladasz/ Zrob test i wszystke bedzie jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja równiez proponuję zrobienie Napisano Grudzień 23, 2012 testu ciążowego, a poza tym zbadaj poziom progesteronu, bo brązowe plamienia moga oznaczać, że jest zbyt niski, a to w przypadku ewentualnej ciąży może skończyć się poronieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Grudzień 23, 2012 zdhdht nie jestem ciąży urojonej... jak będę to będę.... misiowe opowiesci przy wczesnej ciąży nie zawsze testy wychodzą... "ja równiez proponuję zrobienie" zbadam poziom progesteronu, ale w poniedziałek...dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiowe opowiesci Napisano Grudzień 23, 2012 kochana minal ponad miesiac od ost miesiaczki wiec nie jest to juz taka wczesna ciaza. Rob test i pisz tutaj co i jak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Grudzień 23, 2012 ok... na pewno napisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Grudzień 23, 2012 a co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach