Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcccia

celulit ;/

Polecane posty

Gość marcccia

Waże 51 kg przy wzroście 164, wydaje mi się, że jestem normalna, ani gruba ani chuda... ale mam straszny celulit na tyłku i zaczyna robić mi się na udach, dlaczego, przeciez nie jestem jakims spaslakiem ;/ jak sie pozbyc tego badziewstwa?

Gość idzie odwilż
wałkować

Gość nie klam
wceirac meskie nasienie w miejsce wystepowania cellulitu

Gość paulinkkaa
sport sport i mniej slodyczy, fast foodow

szoruj to szorstką gąbka i rób ćwiczenia napinające. za dużo ślęczysz na necie jak znam życie

Gość marcccia
To fakt, ze ciagle siedze, jak nie na uczelni, to w pracy przy komputerze. Prawie caly dzien siedze, tyle co polece na przystanek i spowrotem. kiedys uprawialam sport i bylo ok, jak mi czasu zabraklo to sie zaczelo ;/

ja nie mam cellulitu chyba ale czasem robią mi się takie grudki na skórze tam gdzie napisałaś. taka niejędrna skóra:O minie Ci;)

Gość paproch639
cellulit - świadczy o naszej kobiecośći i zależy od naszych hormonów dziewczyny chude które nie mają bioder i zazwyczaj cycków, nie mają celulitu, w większości są brunetkami bo - bo mają więcej męskich hormonów, a KOBIETY z cellulitem, zazwyczaj mają fajne krągłośći i są bardziej pociągające, mają biodra i ładne wcięcie w tali, są kobiece tak jak powinny być, mają więcej hormonów żeńskich a mniej męskich, i tak powinno być - fakt że na cellulit wpływa też jedzenie wolałabyś być kołkiem mniej pociągającym facetów bez cellulitu, czy kobietą pociągającą z cellulitem którego i tak faceci nie widzą? plastry antykoncepcyjne zmniejszają celluli ale i tak się go nigdy nie pozbędziesz, więc albo go zaakceptujesz że go masz albo się męcz psychicznie bo on Cię nie opuśći bo taka twoja kobieca natura ;) pozdrawiam