Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproch639

znacie dobrą maseczkę do twarzy którą jak się nałoży to wągry same wychodzą?

Polecane posty

Gość paproch639

widziałam kiedyś na yt gościa którego posmarowali czymś na twarzy i cały syf z niego sam wyłaził, chciałabym sobie tak dogłębnie oczyścić twarz, polecie coś

Gość reywaaa
parówka na twarz

Gość łoooo matko
tez chetnie skorzystam

Gość czemu nie pojdzesz???
dermatolog?

Gość paproch639
nie mam czasu na dermatologa a nie jest to także pilna jakaś sprawa ale wiem że są takie maseczki, u kosmetyczki to koszt 450 zł

Gość U jakiej kosmetyczki
chcesz płacić 450 zł? Jaja sobie robisz? To nie te święta... Oczyszczanie twarzy to koszt mksimum 30 zł...

Gość paproch639
koleżanka płaci za takie maseczki u kosmetyczki bo ją na to stać, mnie nie dlatego wolałabym kupić coś, ale kosmetyczka nie zdradzi jaka to maska

Gość paproch639
to nie jest zwykłe oczyszczanie twarzy, to seria jakiś zabiegów

Kobieto, albo twoja koleżanka Cię okłamuje, albo jest robiona w bambuku przez kosmetyczke... Nie wiem, jaki megazabieg musiałby być zrobiony, żeby tyle miał kosztować. Mikro + kwasy to koszt niecałej stówy...

Gość paproch639
nie okłamuje, nie chcesz to nie wierz, taka maska i cała robota to około 2-3 godzin, kolejny tydzien jest na zwolnieniu chorobowym bo ma tak gębe zdartą że aż jej się robią ranki, do tego dostaje jakiś antybiotyk, normalnie skóra jej zchodzi, po tyg jak się wygoi ma śliczną czystą twarz jak z porcelany, raz do roku robi taką maskę i to jest na pewno koszt 450 bo się pytałam nie jej a kosmetyczki

Słońce, JA JESTEM KOSMETYCZKĄ :) :) :) Skóra jej schodzi albo po kwasach albo po peelingu ziołowym... Niech Twoja kosmetyczka pokaże Ci cennik... Nie daj się naciągnąć. Jeśli masz płytkie zaskórniki to fundnij sobie kawitacje plus kwasik, a jeśli są głębokie to mikrodermabrazję plus kwaszenie.

Gość oj żeby takie zabiegi działały
na szczęście czas pryszczatej twarzy mam już za sobą co prawda co jakiś czas kilka mi wyskoczy, albo przed, albo po okresie ale wiekszosc czasu mam spokój :) a co do tych zabiegów, to coż niektorym nic nie pomaga.. lekarze leczą raka, a pryszczoli nikt nie jest w stanie zatrzymać, jak chcą to i tak wyjdą :D

Gość hgdhsgdhsg45
dr brandt vacum cleaner

Gość czemu nie pojdzesz???
oj żeby takie zabiegi działały na szczęście czas pryszczatej twarzy mam już za sobą co prawda co jakiś czas kilka mi wyskoczy, albo przed, albo po okresie ale wiekszosc czasu mam spokój a co do tych zabiegów, to coż niektorym nic nie pomaga.. lekarze leczą raka, a pryszczoli nikt nie jest w stanie zatrzymać, jak chcą to i tak wyjdą widze ze ktos tu bardzo niskie wyksztalcenie posiada, do szkoly sie nie chodzilo?

Gość hgdhsgdhsg45
chyba nie rozmawiamy o pryszczach tylko o wągrach. jedno niekoniecznie ma cokolwiek wspólnego z drugim. jak ktoś ma wielki pory skłonne do zapychania, to po prostu potrzebuje oczyszczania raz na jakiś czas, bo czarne kropki i pory wielkości kraterów zapchane łojem, to nie jest zbyt piękny widok.

Gość fdgfddffdgffd
ajk wygladaja pory?

Gość paproch639
a znasz jakieś nazwy takich masek, żebym sobie sama kupiła i w domu zrobiła wiadomo że kosmetyczka zrobi to fachowo, ale ja to bym przy okazji w domu na domownikach zastosowała

Chyba wiem o czym mówisz.. to żelatynowa ''maseczka'', której sama używam w sytuacjach awaryjnych. Tylko nakłada się ją na nos lub brodę, bo policzki - ew czoło odpadają. Ostatnim razem jak mi schodziła to przy zdzieraniu pozbyłam się maleńkiego kawałka skóry z policzka ;D podam zaraz przepis

Gość hgdhsgdhsg45
kup sobie vacum cleaner- ja używam, mam skłonność do wągrów na nosie, robiłam własnie pare dni temu i mam czyste małe pory, mogę spokojnie bez podkładu chodzić.

Poczytaj o toniku aspirynowym. :)

Gość hgdhsgdhsg45
a z tańszych to glyco A- nakładam na 10 min gruba warstwę, zmywam i mechanicznie wyciskam wszystkie nieczystości, które wychodzą z łatwością. na koniec jakas maska i tez skóra jest czysta na jakiś czas.

Gość hgdhsgdhsg45
a po co sie bawic aspiryna jak można kupić krem pielęgnacyjny z zawartoscią kwasu salicylowego, który utrzyma pory w czystości[np nuxe perfection]

Jak skonczysz reklamować, to pogadamy :)

Gość hyrsehopuhvddg
Agiantkaa moglabys napisac przepis na zelatynowa maseczke?? Prosze mam kafe w fonie i yt mi sie nie otwiera

Gość oj żeby takie zabiegi działały
"widze ze ktos tu bardzo niskie wyksztalcenie posiada, do szkoly sie nie chodzilo?" haha widze że ktoś tu nie miał problemu z cerą, albo 1 pryszcz nazywał u siebie trądzikiem :D dermatologiem nie jestem, ale u wielu wykształconych i drogich byłam :) ludzie,kobiety, jak i ja wydają krocie na kosmetyki, leki by miec piękną cere, z lepszym lub gorszym skutkiem więc jeśli chcesz mi powiedzieć że znasz magiczny sposób na piękną cerę dla każdego - TO SŁUCHAM! :D:D:D

Gość hgdhsgdhsg45
a co ja niby reklamuję? produkty, których sama uzywam i które działają- weź pod uwagę, ze wszystkie innego producenta, wiec jaki niby w tym mój interes. zreszta nie potzrebują reklamy, bo dr brandt jest wręcz kultowy i bardzo popularny. a takie darmowe metody z żelatyna, to mozna sobie wsadzić. tez wolałabym sie pacykować aspiryna zamiast bulić 200 zł za brandta, ale niestety..

Dr Brandta mozna z powodzeniem zastąpic zielona glinka, więc nie pi*ol...

Proszę bardzo; 1 łyżeczka żelatyny - mała, 1 łyżeczka mleka - mała. Mieszamy w małej miseczce, wrzucamy do mikrofalówki na 10 sekund, a jeśli nie masz to piekarnik - nagrzany; na ok 30 sek. Następnie nakładasz na twarz po chwili - musi ostygnąć jeśli nie chcesz się poparzyć i całość nakładamy palcami na nos i brodę do momentu, aż wyschnie - do twardej skorupki. Potem zdejmujemy jak maseczke pell -off i wszystko czyste. Tylko się nie przestrasz, a i ostrzegam, bo to strasznie śmierdzi, ale myślę, że dasz radę ! ;) Pozdrawiam

Gość hyrsehopuhvddg
Bardzo dzieki. Zaraz wyprobuje :-) Niech sobie smierdzi byle sie pozbyc tych ohydnych czarnych krop