Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriswawa

Kobiecie gierki ?

Polecane posty

Gość kriswawa

Spotykam sie z dziewczyną 8 miesiecy, było naprawde dobrze, pisalismy codziennie, spotykalismy sie kilka razy w tygodniu, gdy była mozliwosc zapraszała mnie do siebie, ja do siebie ( oboje mieszkamy z rodzicami ) ... Od 3 tyg spotkalismy sie tylko kilka razy i było inaczej niż wczesniej, była jakas zimna, nieobecna, chociaz nie powiem ze chamska, tylko raczej nie skora do rozmowy, przytulania, całowania ... Rzadko odpisuje na moje smsy, a sama zainteresuje sie mną raz na 2-3 dni i pisze jakby nic sie nie działo tzn. Co słychac kochanie :* ? Wiadomo, ze niektorzy roznie interpretują związki na podstawie sms, tylko dziwi mnie, że najpierw potrafiła pisac bez przerwy, a nagle cisza, ludzie aż tak sie nie zmieniają ... jak ktos nie lubi takiej formy okazowania uczuc to ok, tyle ze nie sadze ze to jej dotyczy, bo juz zdązyłem zauwazyc ze z telefonem sie nie rozstaje ... Odwołała juz 2 razy spotkania, które zaproponowałem ...w czwartek powiedziła ze chciałaby sie ze mną spotkac w sobote ( wczoraj ) i do dzisiaj sie nie odzywała... Udawałem, że jest dobrze, ostatnio miała urodziny, dałem jej prezent, nie stroiłem zadnych fochów, ale dzisiaj nie wytrzymałem i napisałem do niej ... po godzinie pisze, ze przeprasza, ze ma gorszy okres, jest troche w gorszej formie, na wszystko ostatnio brakuje jej czasu. Dziewczyna pracuje w sklepie w galerii, wiem ze prace ma niełatwą, szczegolnie w okresie przedswiatecznym, ale bez przesady ... Szczerze mowiac bardzo ciezko mi w to uwierzyc, ze nie ma czasu, żeby napisac chociaz jedną wiadomosc, gdy po 2-3 dniach ciszy potrafi nagle smsowac jakby nigdy nic i pozniej znowu ta sama bajka. Co robic ??? Dalej udawac, że jest ok czy rowniez zamilczec ??? Do tej pory niczego jej nie brakowało, nie stroiłem nigdy zadnych fochow, zawsze jej pomagałem, ale chyba trzeba zacisnac pasa, bo chyba cos sie w jej głowie pop....

Gość Titi12122
A mówią, że to kobiety szukają dziury w całym.

Gość juliatojaniejestem
pewnie kogoś ma. Skoro mówisz, że raz jest dobrze, a raz źle, to pewnie kiedy między Wami jest lepiej to z tamtym drugim jest trochę gorzej. Sory za szczerość, ale szkoda zachodu. Gdyby jej naprawdę zależało, to by nie odwoływała spotkań i by odpisywała na smsy. Jestem kobietą, więc wiem jak to działa - lepiej daj sobie spokój, albo przynajmniej zamilknij na jakiś czas i czekaj na rozwój wydarzeń - nic nie dzieje się bez przyczyny...

Gość Confarbi
Ja widzę dwie opcje , z perspektywy kobiecej - ma jakieś problemy , o których Ty nie wiesz albo kogoś mam . kobiety raczej nie stosują gierek w trakcie , jak miała by coś na tobie stosować to na początku znajomości raczej..

Gość kriswawa
Czyli co proponujecie ??? Dac jej spokoj ??? Bo do dzisiaj udawałem, ze nic sie nie stało, pisałem nawet jak nie odpisywała po 2 dni z rzedu, na urodziny dałem jej prezent , złozyłem zyczenia, jakby nigdy nic ... tyle ze najlepsze jest to, że jak ja nagle zamilkne to po 2-3 dniach nagle potrafi wyjechac z tekstem : Co słychac kochanie :* ... jakby sie obawiała, ze ja nagle przestałem o niej myslec.

Gość fishma
Sam juz sobie odpowiedziałes ... Tez sie nie odzywaj, olej ją konkretnie to szybko oprzytomnieje, a jak nie tzn. ze juz nie jest tobą zainteresowana i pogodz sie z tym.

Gość Confarbi
Albo jest tak że ona się nie chce narzucać żeby nie wyjść na desperatkę , albo robi to złośliwie żebyś bardziej za nią biegał .

Gość lkjhrtyjhgfryiiut
Ona ciebie testuje. Banalne.

Gość hazo
musisz zaczac ją sledzic. albo przejrzyj jej smsy

Gość balabalabidum
to się nazywa fachowo OKRES :classic_cool:

Gość hakariki
moze cie po prostu sprawdza na ile ja kochasz, moze nie jest pewna twoich uczuc. jak tez troche zdystansujesz, a z jej strony sie wtedy nic nie zmieni, to wtedy bedziesz wiedzial, ze stracila zainteresowanie twoja osoba. raczej nikogo innego nie ma, kobiety nie graja na dwa fronty, faceci tak zwykle robia. kobieta jak znajdzie drugiego, to pierwszego rzuca od razu, zeby miec jak najmiej wyrzutow sumienia. :p

Gość szabla
Gra stara jak swiat, nie płaszcz sie przed nią i olej ją, a jak znowu po paru dniach słodko sie odezwie nadal olewaj, bo bedzie tak w kółko. Byłem kiedys w podobnej sytuacji, tyle, że panna robiła to tak długo, że z ręką na sercu powiem, że przestało mi wogole na niej zalezec i tak jak na początku sprawdzałem komorke co 5 minut to pozniej miałem wywalone kompletnie ... mielismy staz pol roku, wiec jak zlewała mnie ponad 2 miechy to był szmat czasu, pomyslałem sobie ze ma mnie w dupie i odpusciłem, w miedzyczasie poznałem nową laske i ta nagle jak zaczeła tracic grunt pod nogami, zaczela zasypywac mnie smsami i propozycjami spotkania, ale honor mi nie pozwalał do niej wrocic, zresztą jak pisałem przestało mi na niej zalezec, widocznie przez te pol roku nie wyklarowało sie u mnie jeszcze takie uczucie, zebym miał za nią w ogien skoczyc