Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linnniu

kto nie lubi swiat?

Polecane posty

Gość linnniu

ale tak na 100 % stara sie ich unikac, ma przez nie traume-wpisac sie, moze utworzymy grupe na osobne kontrspotkania?

Gość hyrsehopuhvddg
Ja nie lubie. I nie obchodze jestem ateistka wiec nie widze powodu do swietowania nie mam oporow zeby w swieta pracowac. I pracuje

Gość linnniu
z uwagi na komerche, na stresy rodzinne, falsz- oczekuje wydarzenia duchowego lub relaksu dla ciala- maly wyjazd, albo dzialac charytatywnie. w tym roku marzy mi sie kilka dni seksu,ale kochankow deficyt...

Ja również ale mam powody o których pisać nie będę i jeszcze dzisiaj takiego nerwa aż mam ochotę coś rozwalić :O

Gość babisakaka
ja nie mogę znieść tej obłudy zakłamania i fałszu udawania ze wszyscy się kochają bleeeee

Gość linnniu
dzieki za wpisy, ciesze sie ze nie jestem sama w tej traumie i dyskryminacji pogladowej.

I jeszcze te idiotyczne prezenty... ...Jesteśmy rodziną, tak bardzo cię kocham, dobrze cię znam, wiem czego potrzebujesz... Kupię ci skarpety ... albo dezodorant :P Jak powiedziałem, że nie będę na wigilii (po raz kolejny) bo nie jestem wierzący, usłyszałem, że nic nie rozumiem, bo tu nie chodzi o wiarę :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Olga9120129321
Ja lubie swieta ,ale np draznia mnie amerykanskie filmy swiateczne i czasem opychanie sie jedzeniem

Gość linnniu
a jezeli omijacie te tradycje to jak sobie organizujecie czas zeby przetrwac?

Gość 099222
ja nienawidze swiat i juz mnie wszystko dzisiaj wnerwilo i jutro nigdzie nie ide. Rodzina sie na mnie obrazi i bedzie wojna ale juz zdecydowalam. zreszta nawet mi babcia kazala nie przychodzic wiec juz ustalone.

Gość linnniu
i co bedziesz robila?