Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jqwfwfowi1234567

łądna sukienka ?

Polecane posty

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora- nie niestety nie było czerwonych ona też nie jest taka jak na zdjęciach jest typowoo NEONOWA :D i do tego pomaranczowa :) sukienka trafiona w 10 jak dla mnie jak ją zobaczyłam od razu wiedzialam że musze ja miec i kosztowala jakies 120 zł z pzresylka niestey zostaly same duze rozmiary 14 UK i 12 :( ale zobacz gdzie materiał sie zaczyna " puszczac" i wyobraź sobie że sie mocno kręcę a to dość cieżki material wiec praktycznie caly tylek na widoku :)

ja wiem bo mam w kroju podobna sukienke i byłam na osiemnastce i moze było i widac czasem ale mi to nie przeszkadzalo bo miałam czarna bielize i ciemne rastopy, ogolecala na czarno byłam

Gość jqwfwfowi1234567
najlepsza jest do takich sukienek czarna bielizna :) przyajmniej ktoś wie że masz majtki do czarnych sukienek również :) ale te białe majteczki sie nie nadają dla młodych dziewczyn :0 a juz na pewno nie nadaja sie do ewentualnego widoku kogos z boku :) http://www.google.pl/imgres?q=czarne+bokserki+damskie&um=1&hl=pl&tbo=d&biw=1366&bih=632&tbm=isch&tbnid=ahdhQ8URKrvl_M:&imgrefurl=http://www.ceneo.pl/968694&docid=234pXSSsD4XYCM&imgurl=http://image.ceneo.pl/data/products/968694/i-bokserki-damskie-czarne-dowolny-tekst.jpg&w=381&h=282&ei=2HHXUNWLDMyThgfXjIHgDA&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=130&dur=1022&hovh=193&hovw=261&tx=120&ty=117&sig=113819636584186694154&page=1&tbnh=145&tbnw=192&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0,i:84 - taki krój myśle :) ale nie ma co sie rozwodzic nad bielizną :D ma jej nie byc widac ! :D

no własnie takie miałam, ale ja tam mialam gdzies czy mi sie przypadkiem sukienka nie podniosła przy tanczeniu, szkoda zabawy na zamartwianie, w koncu mie masz trzydrzwiowej szafy wiec nie ma problemu :)

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora - no widzisz jak jak bylam w kwietniu na 18nastce a do tego ja nie moge ubierac do szpilek zadnych ponczoch rajtuz ja tylko na gola noge to i tak ubralam ponczochy ale i tak sie zle czułam bo sukienka byla dośc zwiewna :) ps. Asos wcale nie ejst taki drogi masz zakladke SALE a tam sukienki sa juz nawet od 80 zł i nie mowie ze takie byle jakie bo tansze tez sa :) ja ta pomaranczowa kupilam za 120 zł a teraz jest za 60 :)

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora- zgadzam sie :) ale ja mam jakis problem chyba na tym punkcie :D nie wiem po pwnym czasie mialam wrazenie ze chlopcy prosza mnie do tanca zeby cos zobaczyc :D wiem, wiem jestem chora :) ale to tak dla osob w tancu to nikt na to nie zwracal uwagi :) ale jak siedzieli przy stolach to juz mieli wszyscy niezle widoki :) moj chlopak widzialam ze nie czul sie z tym super dobrze chociaz nic nie mowil :)

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora- tak tylko angielska :) niestety :| mam problemy z zamawianiem :) i za kazdym razem na pewnym forum znajduje sie bardzo mila osobka ktora mi to zamawia :D

haha, a ja sie ciesz ze singielka moglabym to wykorzystac i robic co sie chce ale trudno

e wole nie ryzykowac bo aktualnie przy kasie nie jestem wiec musze trafnie jedna sukienke kupic bo jak nie to klapa

Gość jqwfwfowi1234567
no ja singielka juz nie jestem od prawie 5 lat :D ale nei zaluje :D a ktorego masz 100dniowke :) ja wolalam zamowic jednak na necie bo tak nie mam duzego biustu i w sumie kazda sukienka w fasonie literki A jest na mnie dobra :) a teraz przez sylwestra i karnawał w sklepach same cekiny :)

Gość Jusśśśśkaaaaaaa
Zapraszam do sklepu www.dziewczynkijustynki.pl :) Koszulki z surrealistyczno baśniowymi nadrukami, może znajdziesz coś dla siebie?

ja tez cekinów nie preferuje :d dokładnie za miesiac i dwa dni i szukam sukienki bez ramion, do tego prawdopodobnie bede miała 20 den rajstopy z czarna kreska z tyłu na długosci całej norgi a szpilkie tez nie wiem jaie jeszcze, ale ogolnie jeste dosc wybredna i boje sie ze pujde w czyms co mi sie nie podoba

Gość Thanks very best to make it
Na asos. Beda zaraz. Wyprzedaze. Najwieksza glupota jest kupowanie sukienki z asos na allegro