Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jqwfwfowi1234567

łądna sukienka ?

Polecane posty

Gość murr
ujdzie w tłoku

Gość jest świetna!!
gratuluje wyboru

Gość no i co???
taka sobie

Gość stary bywalec.
a figurę też masz podobną?

Gość ja lubie ale w
no dla mnie srednia ale o gustach sie nie dyskutuje

Gość jqwfwfowi1234567
dość podobną :) moze nie jestem az tak wysoka ale proporcje podobne :) do tego czarne wysokie szpilki i tak klasycznie :) bo nie podobaja mi sie sukienki z tymi trenami i diamentami chcialam zwyczajnie ale z klasa :) czerwone usta i czarna kreska

Gość mnie się kojarzy z tandetą
z bazarów:O

Gość mnie się kojarzy z tandetą
też mi się wydaje za krótka- ale pewnie jestem stara i niemodna;)

ja jestem młoda, tez mam studniówke ale wolałabym uniknąc wzroku nauczycielek za taka kreacje, jednak to studniówka, polonez, podoba mi sie tradycyjna strona tego balu

Gość jqwfwfowi1234567
to nie moja 100dniowka wiec nie boje sie ze bedzie za krotka :D pokazac wam moj wczesniejszy wybor ? mysle ze i tak postawilam na cos bardziej normalnego :D lubie swoje nogi i bede je pokazywac :d bo jak nieteraz to kiedy :D http://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Exclusive-Skater-Dress-With-Lace-And-Jersey-Panels/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2616234&cid=8799&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Red nie wiem jak mi sie ona mogla podobać :D ale mialam taki tydzien że bylam zakochana :D ale cóż kobieta zmienna jest :)

Gość jqwfwfowi1234567
rozumiem Twoje zdanie :) ja też na swojej 2 lata temu postawilam na sukienkę dłuższa zakryta zle sie z tym czulam bo nie lubie takich nosic :) ale pzremeczylam się :) i teraz uważam że ona aż taka krotka nie bedzie zamawialam juz z asos 2 razy i mimo tego że na modelce wyglda ta sukienka na krotka tak na mnie jest do polowy uda :) boje sie tylko ze niestety ten krój spawi ze gdy bede sie obkrecac bedzie widac troche posladków :) zobaczymy jezeli tak bedzie to jej nie ubiore :) i pojde w swojej, na mojej 100dniowce niestety bylo tylko 10 dluzszych sukienek dziewczyny podwijaly jeszcze swoje wiec chyba ta klasyczna strona balu powoli zanika :)

no ta czerwona fajna, jakbym miała ładne nogi tez bym pokazywała. chciałabym na studniówkę długa spódnice, ale obcisła tyle ze nie wiem , waham sie

no tak mysle ze połowa ud jest ok na studniówce. ja tam mam wywalone na to czy widac czy nie jak sie obkręcam :d trudno i tyle :d

Gość Miss Callifornia..
Ta czerwona jest... przepraszam za wyrażenie, ale k..ewska. W czymś takim na studniówkę? Trochę klasy, dziewczyny...

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora - tam pod zdjeciem modelki jest VIEW zobacz sobie ze modelka ma cale plecy gole i przezroczytse elementy wokół biustu :) do tego jest krótka czerwona i z koronki :) wlasnie zastanawialam się nad tymi dwiema :) i uznalam że nie chce zeby mojego chłopaka wzieli na jezyki i wlasnie obawialam sie nauczycieli wybralam czerń :) a masz teraz 100dniówke ? swoją ? ubierz sie w coś co sprawi ze poczujesz sie dobrze na mojej 100dniowce byla jedna dziewczyna ktora miala kolorowe spodnie marynarke i kapelusz z piorem :D dla mnie to bylo smieszne ale nosila sie z taka pewnoscia siebie ze zaczelo mi sie to podobac :)

Gość jqwfwfowi1234567
Miss Callifornia.. jak ja sie ciesze że mi dokłądnie to samo poradziła moja dobra koleżanka :) tez tak teraz uważam :D

ja chciałabym czarna długa spodnicze i burgundowa gore z gołymi ramionami, do tego rozpuszczone włosy, usta na ciemno pomalowane i czerne kreski :d ale nigdzie nie dostane takiej sukienki :(

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora - też tak myslalam :) ale kupilam w tym kwietniu sukienkę http://www.shoponline.im/wp-content/uploads/2012/08/asos-orange-dress3.jpg z Asos :) n 18 nastke i powiem ci że mimo ze nie widac calego tylka to krepowało :) wiec wole sobie takich sytuacji oszczedzic :) po co ja i moj chlopak mamy sie krepowac energicznie tanczyc bo ktoś zobaczy caly tylek :) wolalabym nie :)

Gość jqwfwfowi1234567
Fieodora - też tak myslalam :) ale kupilam w tym kwietniu sukienkę http://www.shoponline.im/wp-content/uploads/2012/08/asos-orange-dress3.jpg z Asos :) n 18 nastke i powiem ci że mimo ze nie widac calego tylka to krepowało :) wiec wole sobie takich sytuacji oszczedzic :) po co ja i moj chlopak mamy sie krepowac energicznie tanczyc bo ktoś zobaczy caly tylek :) wolalabym nie :)

ale ładna! byly czerwone? ja chciałam juz zamówic jedna z zallegro z tajlandi ale za miesiac mam i boje sie ze nie dojdzie

Gość jqwfwfowi1234567
sprawdz może na asos :) mogę zagwarantować że widzialam jedna taka sukienkę chodzi Ci o obcisły dół czarny a góre w burgundowym kolorze hmmm na pewno to nie był ten kolor :) ale coś moze podobnego znajdziesz :) ja pzreszukałam wszytskie sukienki łącznie z SALE i ta wydawala mi sie najładniejsza :) ale widzialam wlasnie cos podobnego o czym mówisz :)

męska rzecz myśle ze ten biały odbijajacy od reszty kolor, bardziej przykuje wzrok :d