Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem dlaczego...

spałam z byłym, zdradziłam obecnego chłopaka...

Polecane posty

Gość Liczy się tylko wygląd
Nie muszę przyłapywać. Ja was dobrze poznałem jak byłem nikim. Dzisiaj wiem jak to działa. Każda z was jest taka sama. Ja głupi dałem się nabrać. Ale spokojnie, zapłacicie mi za to.

Gość jestes dz..... i tyle.
a co myslalas ze tu napiszą kobietki: oj nie martw sie, zapomnij. bezie dobrze. itd itp ? hahaha ile ty masz lat ? czy nie dociera to do ciebie ze sie skurwiłaś na glupi podryw na kawe ? napisalas ze nie krzywdzisz swojego chlopaka.. hahaha no nie wierze w to co widze.. a to ze sie kiedys z jakąs przelizał to teraz trzabylo sie puscic.. bo on sie przelizal hahahaha.. jak sie przelizal to trzabylo z nim zerwac a nie sie teraz tlumaczyc ze mialas prawo dac dupy bo on sie lizał.. eh dzieci..

Gość zostaw go
Oszczędz chłopaka nie marnuj mu życia. On ma prawo do porządnej miłości. Ty niestety już jej nie poznasz. Na takie kobiety to nawet bym nie spojrzał gdyby ktos mi za to zapłacił. Jak lubisz tak orgazm to szukaj sobie ruchaczy na 1 noc i nie szukaj związku.

Gość jestes dz..... i tyle.
w kawiarni pewnie najszyciej znajdzie skoro tak jej ta kawa robi siano z mózgu.

Gość zostaw go
kurwa najlepsza jest ta kawa jak można się zaczarować byłemu bo był przystojny i dał ci kawy. Kawiarnie lepiej omijaj bo zobaczysz w niej przystojnego faceta i się skończy tak jak z tym byłym. Naprawdę żal mi ciebie :)

Gość nie przegrala
najgorsze jest to ze przez takie kurevki faceci traktują tak kobiety po prostu jak szmaty.. a są naprawdę fajne mądre dziewczyny ktore są warte prawdziwej milosci.. i przez takie latawice taka fajna mądra dziewczyna moze zostac skrzywdzona. ale mam nadzieje ze jej chlopak kiedys tez po prostu pojdzie na kawe z byłą.. wtedy poczuje co zrobila..

Gość Szkoda,
że zamiast rozmowy o którą prosisz w momencie zagubienia spotyka Cię tylko zwykłe chamstwo... przykre to i smutne... tak łatwo Nam przychodzi ocenianie innych... Szkoda słów i komentarzy na wylewane frustracje... smutne jest to, co piszesz i nie chodzi mi o fakt pójścia do łóżka, ale o konsekwencje tego czynu... Dla ścisłości autorko, niestety też jestem mężczyzną i to już mającym kilka lat doświadczeń życiowych.. pozdrawiam

Gość zagubienia ?
czy jej sie mózg wyłączyl jak szła na kawe ? nie wiedziala wtedy ze przez tą kawe moze sie zagubic ? skoro nie umie myslec to tak to juz jest.

Gość zostaw go
nie przegrała-tak są tez takie kobiety ale ona do nich nie należy. Może to zmienić ale musiałaby się postarać, co wątpie.

Gość nie przegrała
ona juz sie nie zmieni. jak ktos jest doroslym i nie mysli to juz myslenia sie nie nauczy.

Gość zostaw go
Smutne, - jak to może być smutne ha to jest żałosne piszesz z wyrozumienim bo z pewnością ty tez miałaś podobne dośw. Jak ktos myśli że takie słowa są chamskie względem autorki to ja nie wiem ona jest święta za te czyny.

Gość Szkoda,
,,zostaw go"... proszę czytaj uważniej, nie pisz do mnie ,,...ty też miałaś .." zaznaczyłem, że jestem mężczyzną, nie ukrywałem tego, więc ..? Nie rozumiesz również ci miałem na myśli

"Napisałem do swojej dziewczyny że to koniec i żeby wypie**alała. Dlaczego? Bo jest za ładna." HAHAHAHAHA!!!!!! PORAŻAJĄCA LOGIKA!!!! :D:D Padłam, po prostu padłam :D geniusz!!! :D

Gość Szkoda,
7snack... poooopieram.. porażająca logika, a może bardziej fantazja..?

Też się skłaniam ku tezie, że był to akt czystej i nieskrępowanej fantazji... bo taki frustrat na wiele więcej niestety nie może sobie pozwolić :(

Gość Szkoda,
7snack, mam małe pytanie? To forum, wiem, że głównie dla kobiet pokazała mi żona przy okazji jednego z tematów, zaglądam tu raz na kilka miesięcy... nurtuje mnie jedna kwestia... czy często na pytania i dylematy kobiet jest taka jak powyższa reakcja pełna agresji, frustracji i nienawiści do kobiet..? I jaki tego powód? co ma wspólnego z problemem autorki wylewanie swoich żali, frustracji..? O ubliżaniu i chwaleniu się, że jest się WPŁYWOWYM i bogatym...[ co najbardziej mnie rozbawiło..] nie wspomnę.. a... i proszę o wybaczenie literówek, nie czytam przed wysłaniem, a jestem w tym momencie zajęty inną sprawą.. pozrdawiam