Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewolutionnaaaa

Lodowka sie zepsula.Super.

Polecane posty

Gość rewolutionnaaaa

Jedzenie mi sie popsuje.

Gość rewolutionnaaaa
i co ja mam zrobic.

Gość no tak12
daj na balkon, nic się nie zepsuje

Gość plum plum plum
wynieś rzeczy na balkon, jest zimno ale nie ma już mrozu- przynajmniej na pomorzu :) nie wiem gdzie mieszkasz, ale nawet jak jest u Ciebie mróz to możesz powkładać jedzenie do misek i pookrywać kocem

Gość rewolutionnaaaa
nie mam balkonu. Narazie rzeczy powyciagalam na parapet w kuchni i uchylilam okno. musze zrobic sałatke i rybe. az sie boje bo gdzie ja to schowam.

Gość rewolutionnaaaa
a na parapecie nie popsuje sie przy uchylonym oknie.

Stara metoda- wsadź co możesz do miski z zimną wodą lub jeżeli mieszkasz w miarę normalnym bloku i do tego takim, gdzie korytarze nie są ogrzewane- wystaw jedzenie za drzwi:D

Gość no tak12
wątpię, żeby się popsuło. Jak będzie w 10 stopniach żywność to się nic nie popsuje, a na zew. jest 4 (na śląsku)

Gość rewolutionnaaaa
nie znam za bardzo saisadow bo nie dawno mieszkam tutaj.

Gość rewolutionnaaaa
mam pojemniczki zamykane. tam przeloze i uloze na parapecie. a garnki z barszczykime i bigosem polozylam na podlodze a podloga chlodna wiec nie powino sie popsuc.

Gość bywam czytam wiem
Idź zapukaj do sąsiadów to ich poznasz

Gość blue_curacao9472895
A dużo masz pokoi? Bo zawsze możesz wyniesc jedzenie do jednego i otworzyć okno na oścież. Nie powinno się jedzenie zepsuć do wieczora.

Gość rewolutionnaaaa
sprawa z lowodka sie wyjasnila. ktos - czyli corka wcisnela ten przycisk do rozmrazania. dlatego woda ciekla. a myslalam ze lowodka sie popsula. bo raptownie sie wlaczyla. nawet nie zwrocilam uwagi na to.

Gość August the 1st
Mi w jedne święta pierdyknął telewizor i lodówka i trzeba było wyskakiwać z kasy w jeden dzień na dwa sprzęty.

Gość rewolutionnaaaa
dziekuje i tez zycze wesloych swiat.

Gość rewolutionnaaaa
Przyczyny wzdętego brzucha Złe odżywianie: oczywiste jest, że głównym winowajcom jest złe odżywianie. Za wzdęty brzuch odpowiedzialne jest jedzenie pokarmów bogatych w tłuszcze, pokarmów mocno przetworzonych. Wzdęcia występują, także, gdy pokarmy powodujące gazy przeważają w twojej diecie. Są to fasola, kapusta, kalafior, pełne ziarna itd. Także duże spożycie napojów mocno gazowanych i bogatych w kofeinę mogą prowadzić do wzdęć. Osoby, które mają nietolerancję na laktozę, nie powinny spożywać produktów mlecznych, gdyż ich spożycie zawsze kończy się koszmarnymi wzdęciami. Za wzdęcia też może być odpowiedzialne zbyt mocne napychanie się jedzeniem, zbyt szybkie spożywanie